Kiss Time Out

Serialul WEDNESDAY, regizat de Tim Burton, este disponibil pe Netflix

WEDNESDAY poate fi acum în fiecare zi, deoarece toate cele opt episoade ale seriei create de Tim Burton sunt acum disponibile pe Netflix.

Este primul serial live-action al lui Burton și debutul său în regie de TV, iar în cuvintele realizatorilor Alfred Gough și Miles Millar „Tim Burton și Wednesday Addams sunt cocktailul perfect”. 


Pe lângă Jenna Ortega, cea care joacă rolul principal, din distribuție mai fac parte actori cunoscuți internaționali, dar și români, precum:

 • Gwendoline Christie (directoarea Larissa Weems)
 • Jamie McShane (șeriful Galpin)
 • Percy Hynes White (Xavier Thorpe)
 • Hunter Doohan (Tyler Galpin)
 • Emma Myers (Enid Sinclair)
 • Joy Sunday (Bianca Barclay)
 • Naomi J Ogawa (Yoko Tanaka)
 • Moosa Mostafa (Eugene Ottinger)
 • Georgie Farmer (Ajax Petropolus)
 • Riki Lindhome (dr. Valerie Kinbott)
 • Christina Ricci (Marilyn Thornhill)
 • Catherine Zeta-Jones (Morticia Addams)
 • Luis Guzmán (Gomez Addams)
 • Fred Armisen (unchiul Fester
 • Victor Dorobanțu (Thing). 

 „A fost grozav să venim aici, în România, pentru că totul s-a potrivit în mod ciudat în universul FAMILIEI ADDAMS. Încercarea de a face România să semene cu Vermontul a fost o provocare interesantă, dar am reușit să găsim multe noi locații. Iar în studio, am avut spațiul necesar pentru a crea platouri, așa că a fost minunat că am putut face acest lucru.

Am avut spațiu suficient ca să construim exterioare, respectiv să construim orașul Jericho. Este ca și cum decorurile ar prinde viață, iar asta susține întreaga atmosferă a serialului”, a declarat Burton, despre elementele care îl fac să rezoneze cu celebra adolescentă macabră, adorată de toată lumea.


Jenna Ortega pe de altă parte, povestește despre ce e vorba în serial. „Acțiunea din serialul WEDNESDAY începe cu momentul în care Wednesday este exmatriculată și se duce să viziteze vechea școală cu internat la care au mers și Gomez și Morticia, Academia Nevermore. Este o școală pentru toate creaturile rare care au anumite abilități speciale sau pentru persoane care sunt doar un pic altfel decât ceilalți.

Apoi, o vedem pe Wednesday căutându-și drumul în această nouă școală și creându-și noi relații, complet diferite de cele întâlnite până atunci. Ea își dorește să devină detectivă și scriitoare și, la Nevermore, descoperă un mister care o captivează. De-a lungul întregului sezon, caută să dezlege acel mister”, explică ea.


Netflix a sărbătorit lansarea serialului WEDNESDAY, printr-un eveniment dedicat fanilor din România


Marți seara, Netflix a sărbătorit lansarea serialului WEDNESDAY, printr-un eveniment dedicat fanilor din România, găzduit de Aula Politehnică din București. Invitații s-au fotografiat pe covorul negru, s-au bucurat de proiecțiile și atmosfera inspirate din universul Familiei Addams și au vizionat în exclusivitate primul episod din serial, cu o zi înainte de premiera globală pe Netflix.

Pe lângă recepție, proiecția a fost precedată și de o surpriză pregătită de Netflix special pentru fanii români. Victor Dorobanțu, actorul care îl interpretează pe Thing, a introdus audiența în universul WEDNESDAY și a prezentat mesajele speciale venite din partea distribuției, de la Jenna Ortega, Percy Hynes White, Hunter Doohan, Emma Myers și Joy Sunday. 


WEDNESDAY este un serial filmat în România, astfel că invitații au putut recunoaște și descoperi multe dintre locațiile de filmare sau împrejurimile folosite ca fundal în producție, printre care Universitatea Politehnica, Gradina Botanică București, Palatul Cantacuzino Bușteni, Gara Sinaia, Casa Armatei București, Casa Monteoru, Bazinul Dinamo București.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.