Cool Stuff

The Motans și Irina Rimes au fost alături de noi la DesKiss Dimineața și au povestit despre ultima lor piesă, Vocea României și începuturi

De fiecare dată când Irina Rimes și The Motans își unesc forțele creative iese ceva memorabil.

Irina Rimes și The Motans au fost prezenți în această dimineață la DesKiss, pentru a ne vorbi despre cea de-a treia colaborare a lor, „Gata de Zbor”, dar și pentru a ne cânta minunata lor piesă. 

Cei doi le-au dezvăluit lui Ciprian Dinu și Cătălin Oprișan că, deși este a treia piesă împreună, ei au avut mai multe colaborări de-a lungul timpului.  


În ceea ce privește „Gata de Zbor”, versurile au fost scrise atât de Irina, cât și de Denis, fiecare cu bucata lui. Piesa a luat naștere într-o sesiune de creație de la munte, după ce ambii au compus și melodii proprii. Denis susține că în jumătate de oră piesa a fost gata. 

Despre videoclip, tot Denis a povestit că ar avea mai multe înțelesuri, iar acolo apar și niște oameni speciali din viețile artiștilor. El a mai adus în discuție și momentul recent de la Vocea României în care a plâns, fiind impresionat până la lacrimi de concurentele din echipa sa.  


În acest context, Irina a mărturisit că e un pic geloasă pe Denis, pentru că în acest sezon el experimentează la prima mână cum e să fi jurat în acest concurs special, chiar dacă la început e foarte greu. 


Cei doi au vorbit și despre Bursa de Merit și despre cum a fost pentru ei să-și urmeze și realizeze visul. 

În ceea ce privește Revelionul, Irina a spus că, deși nu e 100% confirmat, va cânta la Sibiu. În schimb, Denis a spus că are un oraș în cap, dar că nu vrea încă să dezvăluie unde va cânta cu The Motans în ultima noapte din 2022. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.