Cool Stuff

Ce părere avea Regina Elisabeta a II-a despre relația dintre Prințul Harry și Meghan Markle

În ciuda știrilor de tabloid despre Prințul Harry și Meghan Markle, se pare că Regina Elisabeta a II-a a plăcut-o pe soția nepotului ei.

Într-o nouă biografie despre regalitate, intitulată „Elizabeth: An Intimate Portrait”, autorul Gyles Brandreth susține că Regina nu a vorbit niciodată urât de Meghan, chiar și în cele mai grele momente, ba chiar a fost „profund încântată” atunci când a aflat că ea și Harry se vor căsători.

Într-un pasaj din carte publicat de The Daily Mail, iese însă la iveală cum regretatul monarh a crezut la un moment dat că Harry este „poate puțin prea îndrăgostit” de Meghan. „A plăcut-o pe Meghan și le-a spus multor oameni asta. Și a făcut tot ceea ce a putut pentru a o face să se simtă bine primită”, scrie autorul.

Mai mult, notează Brandreth, Regina i-ar fi spus lui Meghan că poate să-și urmeze cariera de actriță și după căsătoria cu Harry, iar atunci când a fost făcut public interviul cu Oprah, ea l-a anulat din start și l-a numit „prostie televizată.”

„Pot să vă spun, deoarece știu asta, faptul că Regina a fost mereu îngrijorată de binele lui Harry, mai mult decât interviul acordat lui Oprah - acțiune care a promovat atât de multă controversa. Ea era anxioasă pentru nepotul ei, deoarece dorea să-și găsească liniștea în California și să aibă lucruri utile de făcut”, a mai scris Gyles Brandreth.

Însă nu toată lumea a fost la fel de îngăduitoare cu Meghan ca Regina, iar scriitorul povestește cum Prințul Philip nu a fost de acord cu decizia tinerilor de a părăsi viața regală. „Este o mare greșeală să te gândești la tine, iar dacă crezi că e totul despre tine, nu vei fi niciodată fericit”, ar fi spus el. Regele Charles, aparent, este de aceeași părere, iar Brandreth a notat: „Când vom ajunge la „Încoronarea lui Charles al III-lea”, problema lui „Harry și Meghan” nu va mai putea fi evitată. Iar, din perspectiva noului Rege, va fi profund regretabilă.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.