Kiss Music News

Madonna a postat o fotografie rară, în care apare alături de toți cei șase copii ai săi

Madonna a postat o fotografie surpriză pentru fani.

După aproape un an, artista a postat o poză cu toți cei șase copii ai săi, cu ocazia Zilei Recunoștinței din State. 

În prima imagine e Madonna alături de fiica ei cea mare, Lourdes Leon, însă pe lângă aranjamente de masă, imaginea care contează e cea în care vedeta este lângă Lourdes, 26 de ani, Rocco, 22 de ani, David, 17 ani, Mercy, 16 ani, și gemenele Stella și Estere, 10 ani. Ultima oară i-am văzut pe toți împreună, așa cum notează Yahoo Life, în ianuarie, atunci când familia a fost la ski.


Evident, așa cum era de așteptat, și fanii au fost în extaz după ce au văzut poza, iar unul dintre utilizatori a scris: „Ești o mamă grozavă! Putem să vedem asta în copiii tăi!”

Într-un interviu pe care l-a acordat celor de la British Vogue, ea a vorbit despre cum în fiecare zi învață să fie o mamă mai bună pentru ei.

Spre exemplu, încearcă să le țină pe fetițe cât mai mult fără telefon mobil: „Voi încerca să mă țin de asta cât de mult pot, deoarece am făcut o greșeală atunci când am dat copiilor mei mai mari telefoane când aveau 13 ani. Pur și simplu a rupt relația mea cu ei. Nu total, dar a devenit o mare parte din viața lor. Au început să se compare prea mult cu alți oameni, iar asta e foarte nociv în procesul de maturizare.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.