Cool Stuff

Cum se vede Târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei în 10 de poze de pe Instagram

West Side Christmas Market s-a dovedit deja a fi un real succes.

Târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei s-a deschis de doar 4 zile, dar a reușit deja să fie vizitat de peste 100.000 de oameni. În mod evident, e de așteptat ca în toată perioada în care e deschis să atragă și mai mulți vizitatori, mai ales că urmează să fie inaugurate și alte atracții, precum roata și bradul de Crăciun. 

Mai amintim și că „West Side Christmas Market”, organizat de UNTOLD Universe, în colaborare cu Primăria Sectorului 6 a Bucureștiului, să-a deschis cu un spectaculos foc de artificii și cu un concert susținut de Gașca Zurli. 

Jocul de artificii a fost cea mai spectaculoasă deschidere a unui târg de Crăciun din România și a creat un moment cu adevărat magic, ce a putut fi surprins la zeci de metri deasupra Bucureștiului.

În același timp, Târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei a făcut ca întregul cartier să fie foarte aglomerat, iar traficul să fie infernal. De aceea, primarul Sectorului 6 le-a transmis bucureștenilor rugămintea de a lăsa mașinile acasă când vin să viziteze „West Side Christmas Market”. De asemenea, el a mai amintit și că în sector parcatul pe spații verzi are parte de toleranță zero, în cazul în care cei care nu găsesc loc de parcare ar fi tentați să facă acest lucru. 

În fiecare săptămână, de luni până vineri, parcul de Crăciun este deschis între orele 12:00 și 22:00. Pe data de 30 noiembrie și 1 decembrie, târgul va fi deschis între orele 12:00 – 23:00. Pentru data de 1 decembrie, Primăria Sectorului 6 a Municipiului București a pregătit un program special pentru Ziua Națională a României.

19:00 – Corul de copii Mlădițe Ilfovene

19:30 – Corul Nostalgia

20 :15 – Fuego

Pentru sâmbătă și duminică, programul artistic este următorul:

Sâmbătă, 03.12:

19:00 – Alina Sorescu & Picii lu’ Soreasca

20:00 – Andra Gogan

Duminică, 04.12:

19:00 – Grupul Minisong

20:00 – Ingrid Boengiu

Pentru cei care încă nu au ajuns aici, iată cum arată West Side Christmas Market în 10 poze de pe Instagram:

1.


2.


3. 


4. 


5. 


6.


7. 


8. 


9. 


10. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.