Cool Stuff

Prințul Harry s-a costumat în Spider-Man pentru a le transmite un mesaj copiilor

Prințul Harry a hotărât să fie supererou pentru o zi.

Ducele de Sussex a transmis un mesaj în scop caritabil tuturor copiilor care și-au pierdut un părinte în cadrul Forțelor Armate Britanice, cu ajutorul organizației Scotty's Little Soldiers.

„Crăciunul este perioada din an în care ni se face incredibil de dor de cei dragi. Nu e nimic greșit în asta, dar, în același timp, este posil să te simți vinovat pentru că te distrezi fără părinții tăi. Dar sunt aici să te asigur că părinții noștri vor întotdeauna să ne distrăm, ok? Așa că nu trebuie să te simți vinovat. Ai voie să te simți excelent, așa că fă asta! Crăciun Fericit”, a transmis Harry.


Nu este pentru prima oară când prințul a făcut un astfel de gest, iar în 2019 s-a costumat în Moș Crăciun. 

ONG-ul a luat naștere în 2010, la inițiativa lui Nikki Scott, al cărei soț, caporalul Lee Scott, a murit în Afganistan cu un an în urmă. Harry a cunoscut-o pe Nikki în 2017, iar ulterior, el și Meghan Markle au ales fundația ei pentru a beneficia în urma nunții lor. Organizația oferă ajutor copiilor prin educație, evenimente de grup, cadouri, dar oferă și sfaturi părinților și tuturor celor care au grijă de ei.

„Este super cool că cineva care a trecut prin aceeași experiență se gândește la noi. Nu este doar cineva care încearcă să fie empatic, el chiar știe cum e să crești fără un părinte. Prietenii mei consideră că e super cool faptul că primesc scrisori de la Prințul Harry”, a spus Emily Reynolds, o fetiță de 12 ani din cadrul ONG-ului.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.