Kiss Time Out

Motivul pentru care Kate Winslet a fost „traumatizată” de Titanic

James Cameron povestește despre cum Kate Winslet a fost „traumatizată” de filmul Titanic.

„Kate a ieșit puțin traumatizată după „Titanic”, după ce a văzut nivelul producției și responsabilitatea ei în cadrul acesteia”, a spus regizorul într-un interviu acordat celor de la Radio Times. Filmul a apărut în 1997, iar Kate, care avea atunci 22 de ani, a cunoscut faima datorită acestuia.

În ciuda experienței din trecut, Kate a revenit la colaborarea cu Cameron și face parte din distribuția noului „Avatar”, unde o va juca pe Ronal, șefa clanului oceanic Na’vi.


„Amândoi am fost nerăbdători să lucrăm din nou împreună și să vedem cum se prezintă fiecare în prezent, atât din punct de vedere personal, cât și personal”, a adăugat regizorul.

Plus de asta, el a vorbit și despre cum energia ei s-a schimbat mult din anii '90: „Este extrem de în largul ei pe platourile de filmare. Ai jura că ea este producătoarea.”


În timp ce promova „Titanic”, Winslet a vorbit despre intensitatea lui Cameron și a povestit cum regizorul are „un temperament incredibil”, dar și cum „au existat momente în care i-a fost frică de el.” Ea a spus și cum, în acele vremuri, a muncit 90 de ore pe săptămână și a suferit de hipotermie, deoarece a filmat multă vreme în ape înghețate. „Ar trebui să mă plătești extrem de mult pentru a lucra cu Jim din nou”, a zis ea atunci.

În prezent, Kate a revenit la sentimente mai bune și a negat „genialitatea” lui Cameron, mai ales după ce au lucrat împreună la „Avatar”: „Mi-a plăcut la nebunie să lucrez la Avatar alături de Jim - este mult mai calm acum. În trecut nu exista spațiu pentru ca el să spună „s-ar putea să nu meargă treaba asta.” El o făcea să meargă. Pe măsură ce îmbătrânim învățăm să spunem „am făcut o greșeală.” Cu toții ne descurcăm mai bine la treaba asta, nu?”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.