Kiss Time Out

A apărut primul trailer pentru comedia Netflix „You People”, cu Jonah Hill și Eddie Murphy în rolurile principale

O nouă comedie Netflix a captat atenția fanilor.

Jonah Hill este personaj central într-o poveste unde a și scris parte din scenariu, alături de Kenya Barris. „You People” seamănă foarte tare cu filmul clasic din 1967, „Guess Who’s Coming to Dinner”, și ne prezintă un cuplu tânăr care se confruntă cu diferențe culturale și generaționale, în timp ce-și cunosc familiile.

În trailer-ul lansat de serviciul de streaming putem să-l vedem pe Hill în timp ce explică lui Eddie Murphy de ce este un partener bun pentru fiica lui, deși nu-i iese de nicio culoare. 

Distribuția filmului este fantastică și cuprinde nume sonore precum Lauren London, Julia Louis-Dreyfus,  David Duchovny, Nia Long, Sam Jay, Elliott Gould, Travis Bennett, Molly Gordon, Rhea Perlman, Deon Cole, Andrea Savage, Mike Epps, Emily Arlook, Alani La La Anthony și Bryan Greenberg.

Deși a jucat și în „Don’t Look Up”, este pentru prima oară din 2018 când Hill are un rol principal într-un film; pentru Murphy, rolul din noua producție vine după ce a lansat „Coming 2 America” în 2021, dar și după succesul pe care l-a avut în 2019 cu „Dolemite Is My Name.”

„You People” va fi disponibil pe Netflix începând cu 27 ianuarie. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.