Cool Stuff

Jonah Hill nu-și va mai promova noile filme, deoarece este foarte anxios

Jonah Hill vrea să se concentreze pe sănătatea lui mintală.

Actorul se alătură unei lungi liste de personalități care vor să fie sănătoși psihic. El a lansat o scrisoare deschisă, unde a povestit despre cum nu-și va mai promova filmele noi, deoarece este extrem de anxios.

Dintre cele mai recente proiecte ale sale fac parte un documentar pe care l-a regizat - „Sputz” - dar și o comedie de pe Netflix, „You People”, pe care o co-scris-o alături de regizoarea Kenya Barris. În acest film, el va juca alături de nume celebre precum Eddie Murphy, Julia Louis-Dreyfus, Molly Gordon, Mike Epps, Nia Long și David Duchovny.

„În drumul descoperirii de sine prin film, am realizat că în ultimii 20 de ani am avut nenumărate atacuri de panică, care apoi au fost exacerbate de media și de public, atunci când am participat la evenimente”, a scris actorul despre lansarea „Sputz”, unde vedeta apare în dialog cu terapeului lui, despre problemele sale de sănătate mintală.

„Nu voi promova acest film, dar niciun alt film din viitorul apropiat, deoarece fac un pas important spre a mă proteja pe mine. Dacă mi-aș face rău în timp ce-mi promovez un proiect, nu ar fi true față de mine sau față de acel film.

De obicei sunt foarte cringe când vine vorba de scrisori sau declarații, dar îmi dau seama că fac parte dintre puținii privilegiați care-și permit să ia o pauză. Nu-mi voi pierde job-ul în timp ce mă ocup de anxietatea mea. Cu această scrisoare, dar și cu „Stutz”, sper să determin oamenii să vorbească mai mult și mai normal despre lucrurile astea, astfel încât să facă pași spre a se simți mai bine, iar oamenii din jurul lor să-i înțeleagă mai bine.”

Întreaga lui scrisoare poate fi citită aici.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.