Kiss Time Out

Robert Pattinson va juca într-o producție semnată de regizorul filmului „Parasite”

Bong Joon Ho, regizorul „Parasite”, pregătește un nou film de excepție.

Robert Pattinson, Steven Yeun, Naomi Ackie, Toni Collette și Mark Ruffalo fac parte din distribuția „Mickey 17”, producție care va avea premiera pe 29 martie, 2024.

Povestea este bazată pe cartea lui Edward Ashton, intitulată „Mickey 7”, care spune povestea unui om trimis într-o misiune de a coloniza o altă planetă. Fiecare colonie are un membru care ia cel mai periculos job din misiune, job care cel mai probabil va duce la moartea lor.

Cu toate astea, memoriile lor sunt conservate, iar apoi readuse la viață în corpul lor clonat, după ce mor. În roman, Mickey 7 - a șaptea versiune a personajului - este lăsat să moară într-o misiune, dar supraviețuiește. Când revine la bază, el descoperă cum Mickey 8, clona lui, a fost deja creată.


Suntem siguri că filmul va fi interesant, asta dacă ne aducem aminte cum în martie 2020, „Parasite” a făcut istorie și a devenit primul film străin care a câștigat Oscarul la categoria „Cel mai bun film.” Plus de asta, regizorul a luat premiul și la categoria „Cel mai bun regizor.”

Mai avem de așteptat până să vedem pelicula pe marile ecrane, dar până una alta a apărut un teaser. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.