Cool Stuff

Hilary Duff vorbește public despre tulburarea de alimentație de care a suferit la vârsta de 17 ani

Hilary Duff dezvăluie fanilor o problemă serioasă din adolescența ei.

„Din cauza carierei mele, mă tot gândeam că apar pe cameră, iar actrițele trebuie să fie slabe. A fost îngrozitor”, spune vedeta în vârstă de 35 de ani, cea care a devenit cunoscută când avea doar 13 ani, datorită rolului său din „Lizzie McGuire.”


Într-un interviu pe care l-a acordat în 2014, ea a mărturisit că în adolescență a ajuns la o greutate de 44 de kilograme. „Eram pur și simplu obsedată de tot ceea ce mănânc. Eram mult prea slabă și nu e drăguț deloc. Plus de asta, corpul meu nu era sănătos, iar mâinile mele amorțeau foarte des, deoarece nu primeam nutrienții de care aveam nevoie.”

În clipa de față, actrița vorbește despre cum este recunoscătoare pentru sănătatea ei. „Faptul că petrec timp cu oameni care mă fac să mă simt bine și care au aceleași valori despre sănătate și trup ca și mine e important, la fel și faptul că încerc să dorm suficient și să am o dietă echilibrată.”


Duff are trei copii, iar actrița a spus că a început să fie împăcată cu trupul ei după ce l-a născut pe al doilea. „Nici măcar nu știam că voi avea oportunitatea de a mai avea un alt copil. Așa că atunci când s-a întâmplat, am simt foarte multe și am realizat că sunt puternică, talentată și deșteaptă. Toate aceste lucruri țin de un psihic bun.”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.