Cool Stuff

Jenna Ortega, actrița principală din serialul Wednesday, a avut COVID în timpul filmărilor din România

Actrița a dezvăluit că a avut simptome chiar în momentul filmărilor scenei de dans care s-a viralizat pe TikTok.

Serialul fenomen „Wednesday”, filmat de Netflix în România, a devenit ținta criticilor după ce actrița principală, Jenna Ortega, a dezvăluit într-un interviu pentru publicația NME că i s-a permis să filmeze în timp ce avea simptome clare de COVID-19.

Scena pe care Ortega a fi filmat-o când se simțea rău este chiar cea de dans, care a devenit virală și a generat un adevărat trend pe TikTok.  

De asemenea, ea a mai dezvăluit că întreaga coregrafie îi aparține, ceea ce este de-a dreptul surprinzător.

„Nu sunt dansatoare și sunt sigură că asta e evident. Am primit melodia cu o săptămână înainte de filmări și am improvizat ce am putut (...) A fost o nebunie, pentru că a fost prima mea zi cu COVID și a fost îngrozitor de filmat. M-am trezit și a fost ciudat, eu nu răcesc niciodată și când mi se întâmplă nu e prea grav, dar am avut dureri în tot corpul. Era ca și când ar fi dat mașina peste mine și aveam un goblin mic care zburda în gâtul meu și îmi zgâria pereții esofagului”, a declarat Ortega.

Ea a mai povestit că a început să se trateze când a primit un rezultat pozitiv pentru COVID.

În urma acestor declarații, MGM, studioul care s-a ocupat de producție, a primit numeroase critici din partea fanilor, pentru că protocoalele legate de COVID n-ar fi fost respectate și ar fi pus în primejdie sănătatea tuturor din echipa de filmare.

Cu toate acestea, MGM s-a apărat declarând că odată ce testul COVID a venit pozitiv, Jenna a fost înlăturată de pe platourile de filmare.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.