Cool Stuff

Charlize Theron are doar cuvinte de laudă pentru actrița Anya Taylor-Joy

Charlize Theron a povestit cum Anya Taylor-Joy nu a contactat-o pentru a-i cere păreri despre personajul Furiosa din producția Mad Max.

Regizorul George Miller lansează un nou film unde personaj central este Furiosa, personaj interpretat în trecut de Charlize Theron, în producția „Mad Max: Fury Road” din 2015. 

„Înțeleg de ce nu m-a sunat. Întotdeauna e ciudată treaba asta. Cine vrea să pună mâna pe telefon și să spună - hei, facem treaba asta fără tine? Nimeni nu-și dorește una ca asta. Așa că înțeleg perfect. Plus de asta, îl iubesc pe George și sunt sigură că vom vorbi din nou. Cred că pur și simplu a fost mult prea dificil”, a spus actrița într-un interviu acordat celor de la Hollywood Reporter.


Ea a vorbit și despre cum nu este supărată pe regizorul de 77 de ani, deoarece a ales o altă actriță pentru rolul principal. „Una dintre cele mai tari actrițe ale prezentului ia frâiele unui proiect pe care doar mi l-am imaginat”, a spus Theron.

Actrița a vorbit și despre cât de greu a fost la filmările „Mad Max: Fury Road”, unde a jucat alături de Tom Hardy.


„Nu mai făcusem niciodată ceva care să ceară acel nivel de anduranță și nici nu cred că voi mai face vreodată. Nu știu cum a fost producția la prequel, dar vreau să cred că nu a fost la același nivel. Și urăsc să spun asta, deoarece nu vreau vreodată să încurajez actori tineri sau povestitori să creadă că au nevoie de traume și sacrificii pentru a ieși ceva bine, deoarece chiar nu cred că este nevoie de asta, dar cred că unele dintre circumstanțele acestui film i-au dat și acea magie.”

În ceea ce o privește pe Taylor-Joy, la premiera filmului „The Menu”, din distribuția căruia face parte, ea a spus că va sta la un moment dat de vorbă cu Charlize despre cum a fost la filmările prequel-ului. „Charlize a fost foarte drăguță - cred că amândouă am ajuns într-o situație unde avem atât de mult respect una pentru alta, încât nu ne-am vorbit înainte de filmări. În clipa în care s-a terminat, imediat ce turneul de promovare i-a sfârșit, vom lua cina și vom împărtăși poveștile noastre în mod sigur.”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.