Kiss Music News

rareș și Gheboasă au o ,,Inimă de aur” pe tavă

Un melanj omogen între raggaeton și pop balcanic.

rareș și Gheboasă lansează pentru prima dată o piesă împreună, ,,Inimă de aur”. Piesa întrunește toate calitățile celor două personaje și reprezintă un melanj omogen între raggaeton și pop balcanic. ,,Inimă de aur” face parte din soundtrack-ul filmului ,,Romina VTM”, ce se va lansa pe 2 ianuarie 2023.

Piesa a fost compusă de Theea Miculescu, Gheboasă și David Ciente, iar producția a fost realizată de David Ciente. 

,,Soundtrack-ul acestui film, <<Romina VTM>>, cu siguranță mă pune în niște ipostaze noi și la care fanii mei poate nu s-ar fi așteptat. Eu și cu Gheboasă am dat un vibe jucăuș și relaxat pe <<Inimă de aur>> și îmi place maxim. Sper să vă placă și vouă.” ne spune rareș.

,,Romina VTM” este un nou film românesc, fiind o combinație omogenă între musical și comedie romantică, care se va lansa pe 2 ianuarie 2023 în toate cinematografele din țară. Printre numele din distribuție se numără și Bogdan de la Ploiești, Nicole Cherry, Tzanca Uraganu, YNY Seby, Costel Biju, Rareș Mariș, Cristina Pucean și mulți alții. Pelicula este produsă de Vidra Production, alături de Selly Media Network.

Originar din Cluj, rareș are o poveste atipică pentru un artist. Un student de 10 la Drept, a renunțat la facultate pentru a intra în competiția One True Singer, pe care a și câștigat-o. Single-ul lui rareș, ,,Nașpa”, alături de Arkanian, s-a dovedit a fi un real succes, dominând, peste vară, cele mai mari festivaluri din țară, Untold, Neversea, Summerwell și Electric Castle, iar rareș nu s-a oprit aici. Piesa sa, ,,Buchet de trandafiri”, în colaborare cu Olivia Addams, a pus stăpânire săptămâni la rând pe primele poziții ale topurilor de radio, atingând locul 2 în Media Forest. Toate aceste reușite i-au adus lui rareș titlul de Best New Artist, tocmai câștigat la The Artist Awards. Cel mai recent single al său, ,,Tokyo” – a reușit și el deja să cucerească radiourile și pe fanii artistului.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.