Kiss Time Out

Kit Harington transmite fanilor la ce să se aștepte de la spinoff-ul Jon Snow

În cadrul unei convenții Game of Thrones din Los Angeles, Kit Harington a dat câteva detalii despre soarta lui Jon Snow, în spinoff-ul despre el.

Serialul despre Jon Snow a fost anunțat inițial în iunie, iar apoi George R.R. Martin, autorul cărților GOT, a confirmat faptul că Harington va reveni în rolul personajului care l-a consacrat.

Actorul nu a putut oferi foarte multe detalii, dar a vorbit despre viața personajului său, după evenimentele din GOT, cât și ce s-ar putea întâmpla cu el, după ce a omorât-o pe Daenerys.

„Cred că dacă l-ai întreba, ar crede că a scăpat ușor. La final de serie, când îl vedem în celulă, el se pregătește să fie ucis și vrea să i se întâmple asta. Nu mai are nimic. Faptul că este trimis la Zid este cel mai mare cadou, dar și cel mai mare blestem”, spune Kit, citat de Entertainment Weekly.

Mai mult, Harington continuă: „Trebuie să se întoarcă în acel loc încărcat de istorie și să-și trăiască viața gândindu-se la cum a omorât-o pe Dany, dar și cum Ygritte a murit în brațele lui, cum l-au spânzurat pe Olly, sau la toate traumele sale, iar asta este în mod cert interesant. Așa că eu cred că modul în care el a rămas la finalul show-ului, ne-a făcut să ne dorim un mic zâmbet și să știm că el este ok. Nu este ok.”


Momentan, titlul spinoff-ului este „SNOW”, dar încă n-a fost anunțată o dată oficială de lansare.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.