Cool Stuff

Ce a răspuns Delia fanilor care o tot întreabă „de ce nu se îmbracă normal”

Publicul din România pare să fie foarte curios cu tot ceea ce ține de viața personală și profesională a Deliei.

După ce pare că țara noastră s-a oprit în loc, nerăbdătoare să afle când face artista un copil, acum are o nouă dilemă: „de ce nu se îmbracă normal.” La fel ca în prima situație, cântăreața nu a ezitat să răspundă, în modul ei caracteristic.

Delia a făcut un TikTok, unde a încercat să le explice fanilor ce înseamnă un artist și de ce uneori poartă ținute extravagante și nu doar haine obișnuite, ca orice muritor de rând. 

„Cam ce aș mai putea să răspund la întrebarea - „hei, Delia, de ce nu te îmbraci și tu ca un om normal?” Pentru că nu sunt un om normal. E nevoie de o subtitrare, e nevoie să se scrie - în momentul în care se postează un artist într-o ținută, el trebuie să specifice - „hei, nu uitați, sunt artist, mă duc la concert”. Știți, concertul e ăla unde e o scenă, lumini, reflectoare, oameni care plătesc un bilet și vor să vadă ceva spectaculos. Ceva spectaculos, nu un civil pe scenă, îmbrăcat normal. De ce nu te îmbraci normal? Normal cum? Cam cât de normal? Ce înseamnă?”, a spus vedeta în video.


Deși România stă și ea în pragul lui 2023 și există multe exemple pozitive care să ne demonstreze asta, mulți au rămas prinși în convenții sociale, de multe ori patriarhale, care nu fac altceva decât să promoveze un stil de viață conservator și axat pe un pattern învechit - femeia trebuie să se mărite, să facă copii și să se îmbrace normal. Ei bine, nu e cazul mereu de astfel de filozofii, iar Delia stă drept exemplu.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.