Kiss Time Out

A apărut primul trailer pentru filmul „Barbie”

Și este o aluzie la una dintre capodoperele cinematografiei.

Warner Bros. a lansat primul trailer oficial pentru filmul „Barbie”, cu Margot Robbie și Ryan Gosling în rolurile principale.

De regie s-a ocupat Greta Gerwig, actriță care a debutat ca regizoare cu filmul „Lady Bird”, care a câștigat premiul Globul de Aur pentru cel mai bun film – muzical sau comedie la a 75-a ediție a Premiilor Globul de Aur.

Încă nu se știe care va fi povestea prezentată în film, dar se speculează că Barbie și Ken vor ajunge să trăiască în lumea reală, iar acest lucru va veni cu multe provocări pentru o păpușă care va trebui să-și ia în serios rolul de femeie în societatea americană.

În afară de Margot Robbie și Ryan Gosling, care vor fi Barbie și Ken, din distribuție mai fac parte actorii Will Ferrell, Emma Mackey, Connor Swindells, Nicola Coughlan, Emerald Fennell, Kate McKinnon, Michael Cera, Simu Liu, America Ferrera, Ncuti Gatwa, Issa Rae, Kingsley Ben-Adir, Rhea Perlman, Sharon Rooney, Scott Evans, Ana Cruz Kayne, Ritu Arya și Jamie Demetriou. 

Primul trailer pentru „Barbie” se deschide cu o trimitere la începutul capodoperei lui Stanley Kubrick, filmul „Odiseea Spațială 2001”

„Barbie” va avea premiera pe 21 iulie, 2023. 

Pentru comparație, iată cum arată și începutul din „Odiseea Spațială 2001”. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.