Cool Stuff

Tom Cruise le-a mulțumit fanilor pentru susținerea acordată și s-a filmat în timp ce a sărit dintr-un avion

2022 a fost un an foarte bun pentru Tom Cruise.

„Top Gun: Maverick” a fost un real succes în cinematografe și a ajuns rapid în sufletele fanilor, motiv pentru care actorul s-a gândit să le mulțumească pentru iubirea pe care i-au acordat-o, într-un mod inedit.


Cruise a făcut un video de pe platourile de filmare de la „Mission Impossible: Dead Reckoning” (1 și 2), în timp ce a sărit cu parașuta dintr-un avion. 

„Salutare tuturor! Suntem aici, în minunata Africa de Sud, în timp ce filmăm partea 1 și 2 din „Mission: Impossible – Dead Reckoning.” Nu mi-am dorit ca anul ăsta să se încheie fără să vă mulțumesc tuturor pentru faptul că ați venit în cinematografe să vedeți „Top Gun: Maverick” și multumesc pentru că ne-ați dat ocazia să vă distrăm. Este cu adevărat onoarea acestei vieți”, a spus el.

Actorul s-a filmat atât înainte să se arunce în gol, cât și din aer, dar la un moment dat, cu relaxarea lui obișnuită la astfel de inițiative (este recunoscut pentru faptul că-și face singur toate momentele de cascadorie din filme), a mai zis: „Pierd din altitudine, așa că trebuie să mă întorc la treabă. Trebuie să prindem cadrul ăsta. Sper să aveți sărbători liniștite și fericite și ne revedem în cinematografe.”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.