Cool Stuff

Prințul William a participat la nunta fostei sale iubite

Cine a spus că nu există prietenie între foști iubiți?

Prințul William stă drept dovadă - el a petrecut un weekend alături de prieteni din tinerețe, în timp ce a participat la nunta fostei sale iubite, Rose Farquhar, la biserica St. Mary the Virgin din Gloucestershire.

„A fost o nuntă magică de iarnă”, a spus o sursă din interior celor de la People.


William și Rose sunt prieteni din copilărie, iar femeia a participat și ea la nunta lui alături de Kate Middleton, din 2021.

Kati Nicholl, autoarea cărții „The Making of a Royal Romance” (apărut în 2011), a descris iubirea dintre prinț și Rose drept „una inocentă și plină de tandrețe.”

Cei de la Daily Mail au descris-o drept „prima iubită serioasă a prințului”, așa că e frumos să vedem cum ei au rămas în relații bune de-a lungul anilor.

Ieșirea lui William în public vine la scurt timp după ce fratele său Harry și soția lui Meghan au lansat un documentar despre viața lor pe Netflix, unde au atacat Casa Regală.


Surse din anturajul viitorului rege susțin că el și Kate evită să se uite la serie, dar sunt de părere că „va trece multă vreme până va fi din nou armonie între frați. Există multă furie neprocesată acolo.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.