Cool Stuff

Actrița Helena Bonham Carter vorbește vulnerabil despre cât de mult a suferit după despărțirea de regizorul Tim Burton

Helena Bonham Carter și Tim Burton au trăit o poveste nebună de iubire.

Actrița și regizorul au fost împreună mai mult de zece ani, până când s-au despărțit în 2014. Într-un interviu recent pe care l-a acordat în cadrul unui podcast, Carter a vorbit vulnerabil despre cât de mult a suferit în urma rupturii de partenerul ei. Deși nu au fost niciodată căsătoriți, ea a catalogat despărțirea drept un „divorț.”

„Am trecut printr-un divorț foarte dureros. A durat multă vreme, dar treaba este că nu se termină niciodată. Chiar dacă divorțezi de cineva, mariajul cumva rămâne, mai ales dacă ai copii împreună cu acea persoană. Relația trebuie să se schimbe. Parte din procesul de doliu este să renunți, dar treaba asta durează mai mult decât se așteaptă unii oameni”, a spus ea.

Helena, 56 de ani, a vorbit și despre cum este foarte complicat să înveți să fii un bun părinte după o despărțire. „Singurul lucru pe care l-am învățat, și pe care acum pot să-l spun din experiență, este că lucrurile devin mult mai ușoare în timp.”

Bonham și Burton au avut o relație din 2001 în 2014 și au împreună doi copii - fiul Billy, 19 ani, și fiica Nell, 15 ani. 

Cei doi n-au avut o legătură tipică și obișnuiau să doarmă în camere separate, din cauză că regizorul sforăia foarte tare. Cu toate astea, atunci când au pus punct, actrița și-a dorit să poarte numai negru. „Am vrut să port ceva care să le dea de înțeles oamenilor că nu sunt eu în varianta mea normală. Sunt în doliu și într-un proces de regăsire.”

În 2015, ea a declarat că relația dintre ei a rămas specială, iar în 2016 a spus: „Odată cu un divorț, treci printr-un proces de doliu masiv - este moartea unei relații. Identitatea ta, totul se schimbă.”


Trei ani mai târziu, Bonham și-a schimat atitudinea și a mărturisit: „Te desparți, treci prin doliu, te plictisești să fii în doliu și apoi în cele din urmă mergi mai departe.”

În prezent ea are o relație cu Rye Dag Holmboe, un istoric de artă care este cu 21 de ani mai tânăr decât ea; cei doi s-au cunoscut în 2018, la o nuntă.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.