Cool Stuff

Jennifer Lopez dezvăluie fanilor secretul frumuseții sale

Jennifer Lopez are un sfat gratuit de beauty pentru toate femeile.

Artista în vârstă de 53 de ani, într-un video realizat pentru cei de la Vogue, a spus: „Unul dintre cele mai mari secrete ale mele este somnul.

Unul dintre trucurile mele pentru când nu poți să dormi suficient este că trebuie să atingi un anumit număr de ore, înainte ca treaba asta să se vadă pe fața ta.” Jen spune că e vorba fie de „sub patru ori”, fie de „peste șapte ore.” „Asta este regula mea”, adaugă ea.

Cântăreața și-a dezvoltat și o linie de cosmetice pe care o promovează cu mândrie și la care apelează zilnic, de la gelul de curățare, la ser sau crema revitalizantă. „Pentru că port foarte mult machiaj, apelez la gelul de curățare mereu. Plus de asta, folosesc puțină cremă și SPF”, zice Lopez.


De fapt, artista pune foarte mult accent pe crema SPF: „Cred că asta m-a ajutat să rămân tânără de-a lungul anilor. Port SPF zilnic. Iar adevărul este, dacă începi de tânăra, treaba asta va face diferența.”

Sfaturile sale nu sunt lipsite de filozofie: „Până în 25 de ani primești fața cu care ai fost născută, iar după asta primești fața pe care o meriți.”


Apoi, JLo vorbește despre cât de important este să fii bine tu cu tine, lucru care se va observa și pe tenul tău: „Poți să pui tot machiajul din lume, dar dacă ești nefericită, iar pielea ta nu este sănătoasă, nu vei putea masca asta. Nu poți ascunde modul în care te simți la interior. Oamenii văd modul în care ai grijă de tine.”

La final, Jennifer le transmite fanelor și mantra pe care o spune zi de zi: „Sunt magnifică, iar viața mea este plină de bucurie, râsete, aventură și iubire, dar și succes și prosperitate.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.