Cool Stuff

Kim Kardashian plânge în timp ce povestește despre cât de greu este să-și crească copiii alături de Kanye West

Kim Kardashian a avut un moment de vulnerabilitate în timp ce a dat un interviu în cadrul podcast-ului The Angie Martinez IRL Podcast.

Așa cum era de așteptat, Angie nu a ferit-o pe invitata ei de subiecte grele de discuție, cum ar fi controversele create de Kanye în ultima vreme, cât și starea sănătății lui mintale.

Kim și Kanye au împreună patru copii (North, 9 ani, Saint, 7 ani, Chicago, 4 ani și Psalm, 3 ani) și deși divorțul dintre ei a fost finalizat luna trecută, cei doi au custodie comună. 

Din păcate, comentariile antisemite făcute de rapper în ultima vreme și-au pus amprenta asupra fostei sale soții, iar bruneta a povestit cum face tot posibilul să-i protejeze pe cei mici de realitatea din jurul lor. 


„Este foarte greu să am grijă de copii alături de Kanye, este incredibil de greu. Eu am avut cel mai bun tată, cele mai frumoase amintiri și experiențe, iar asta îmi doresc și pentru copiii mei. Dacă ei nu știu lucruri care au fost spuse sau lucruri care se întâmplă în lume, de ce le-aș aduce genul ăsta de energie în viață? Știi, sunt lucruri extrem de dure și de serioase, iar ei nu sunt pregătiți pentru ele. Iar când vor fi, vom purta acele conversații, iar eu voi fi pregătită pentru ele, dar până atunci voi face absolut tot ceea ce pot pentru a le păstra viața cât mai normală”, a spus Kardashian.


Mai mult, vedeta a vorbit și despre cum simte nevoia să-l apere pe Kanye în continuare, deși îi vine foarte greu să facă asta. „În mod cert l-am protejat și în continuare fac asta. În casa mea, copiii mei nu știu nimic despre ce se întâmplă în lumea reală și am reușit să fac asta, deși atârn de un fir de ață, dar voi face asta atâta vreme cât voi putea. Într-o zi ei îmi vor mulțumi că nu am vorbit de rău de tatăl lor, atunci când am avut ocazia. Îmi vor mulțumi, iar eu le voi răspunde în privat la tot ceea ce vor să știe. Nu este locul meu să intervin mai mult.”


Kim a spus că ascultă muzica fostului ei soț de fiecare dată când copiii ei își doresc asta. „Îmi pun un zâmbet pe față, îi laud muzica și cânt alături de ei. Imediat ce se termină lucrurile astea, pot să plâng liniștită.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.