Cool Stuff

7 dintre cele mai spectaculoase ținute ale celebrităților din 2022

Moda nu a lipsit din 2022.

Moda nu a lipsit din 2022.

Cei de la CNN au făcut un top cu cele mai interesante și spectaculoase apariții ale celebrităților pe covorul roșu de la evenimente, iar noi am selectat șapte dintre ele. Care este outfit-ul tău preferat?

Blake Lively în Versace la Met Gala

Rochia purtată de actriță a făcut furori la eveniment, mai ales că a adus un omagiu New York-ului, datorită culorii și detaliilor sale. 


Zoe Kravitz în Oscar de la Renta la premiera „The Batman” din New York

Ce poate fi mai elegant și atragător decât o rochie neagră care vine impecabil pe cea care o poartă? Zoe a întors toate privirile de la premieră, datorită rochiei sale corset, cu detalii de cap de pisică în dreptul bustului. 


Timothée Chalamet într-un costum Haider Ackermann la Veneția

Actorul este recunoscut pentru stilul său, iar în cadrul Festivalului de Film de la Veneția el nu și-a dezamăgit fanii. Timothée a purtat un costum roșu, cu spatele gol, la premiera noului său film „Bones and All”. Așa cum era de așteptat, ținuta sa a devenit rapid virală.


Jada Pinkett Smith în Jean Paul Gaultier la premiile Oscar

Jada a avut o seară cel puțin interesantă, după ce soțul ei, Will Smith, i-a dat o palmă lui Chris Rock pe scenă, dar măcar ținuta ei a fost impecabilă. Rochia purtată de ea a avut un design semnat de Glenn Martens și prima oară a fost prezentată publicului pe podiumul de la Paris Haute Couture Week.


Lil Nas X și look-ul său Harris Reed de la MTV Video Music Awards

Artistul are o plăcere să poarte ținute extravagante, iar în cadrul premiilor MTV el a apărut într-un outfit elaborat, cu multe pene. În mod cert nu a trecut neobservat.


Anne Hathaway într-o rochie Armani Privé la Cannes

În cadrul Festivalului de Film de la Cannes, actrița și-a dorit să arate ca o prințesă, iar treaba asta i-a ieșit de minute. Ea a apărut pe covorul roșu într-o rochie albă Armani, accesorizată cu bijuterii din safir. 


Zendaya în Valentino la premiile Emmy

Actrița a apelat la ajutorul stilistului Law Roach pentru un look de milioane. Zendaya a fost o apariție extrem de elegantă la eveniment, într-o rochie neagră semnată Valentino.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.