Cool Stuff

Motivul pentru care Ariana Grande trimite cadouri de Crăciun, an de an, la spitalele de copii din Manchester

Ariana Grande va fi mereu legată de Manchester.

În urmă cu cinci ani, a avut loc un atac terorist (un bărbat s-a aruncat în aer) în timpul concertului ei de la Manchester Arena, iar 22 de oameni au murit, în timp ce sute au fost răniți.

De atunci și până în prezent, în fiecare Crăciun, Ariana trimite cadouri către spitalele de copii din oraș. Ea a oferit peste 1000 de cadouri în 2021 către Royal Manchester’s Children’s Hospital și Manchester Royal Infirmary.

La începutul săptămânii, Royal Manchester Children’s Hospital a notat pe Instagram despre cum a primit darurile de la cântăreață și le-a transmis utilizatorilor că acestea vor ajunge la „bebeluși, copii și adolescenți.” 

„Este minunat faptul că Ariana a fost din nou atât de atentă și a făcut această donație specială către familia noastră de spitale. Știm că Manchester, cât și spitalele de copii de aici, au un loc special în inima ei”, a notat Tanya Hamid, director interimar al instituțiilor. 


Nu este oară când Grande i-a onorat pe cei care și-au pierdut viața în timpul atacului din 2017. Ea a organizat concertul „One Love Manchester”, unde au urcat pe scenă Justin Bieber, Liam Gallagher și Coldplay. Artiștii au strâns peste 3 milioane de dolari, bani care au fost donați către familiile victimelor.


În 2018, ea a lansat piesa „Get Well Soon”, unde a vorbit despre anxietate și sindromul de stres post-traumatic. Odată cu acest cântec, ea și-a dorit să transmită un mesaj de iubire către toată lumea și să-i îndemne pe oameni să fie alături unii de alții în momentele dificile.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.