Cool Stuff

Prințul Harry a mărturisit că-și vrea „tatăl și fratele înapoi”

Prințul Harry a făcut o nouă serie de mărturisiri vulnerabile.

Într-un interviu acordat celor de la ITV, Harry a declarat că nu și-a dorit niciodată o relație problematică cu familia lui.

„Nu trebuia niciodată să fie așa. Nu mi-au arătat absolut nicio intenție de împăcare. Mi-aș dori tatăl înapoi; mi-aș dori fratele înapoi”, a spus el.

Harry și soția lui Meghan, cunoscuți oficial drept Ducele și Ducesa de Sussex, au renunțat la îndatoririle regale în martie 2020, deoarece și-au dorit să trăiască în America, departe de hărțuirea presei britanice.


De atunci și până acum au criticat în mod constant modul în care membri ai regalității s-au comportat cu ei, iar Harry a spus că fratele său William a țipat la el în timpul unei întâlniri în care au vorbit despre viitorul său.

Într-un alt interviu acordat celor de la CBS News, Harry a povestit cum Buckingham Palace a refuzat să-i susțină căsnicia în mod public, în timp ce a complotat împotriva lor. „Când în ultimii șase ani am auzit doar - nu putem da o declarație să vă protejăm - dar fac asta pentru alți membri ai familiei, vine un moment în care tăcerea înseamnă trădare”, a explicat Harry.

Ambele interviuri vor fi difuzate pe 8 ianuarie, cu două zile înainte de lansarea romanului autobiografic scris de Harry.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.