Kiss Time Out

Foarte posibil ca sezonul 2 din „Wednesday” să nu mai apară pe Netflix, ci pe o altă platformă

De asemenea, sezonul 2 din „Wednesday” e foarte posibil să nu mai fie filmat nici în România, dar asta-i altă discuție.

Serialul „Wednesday” filmat în România, care a rupt audiențele pe Netflix, ar putea să nu mai revină cu cel de-al doilea sezon pe platforma care l-a lansat. Iată de ce. 

Bineînțeles, Netflix își dorește să continue colaborarea, dar e o chestiune care nu prea mai ține de ei, pentru că serialul este un produs Metro-Goldwyn-Mayer (MGM). Anul trecut Amazon a achiziționat MGM pentru suma de 8,5 miliarde de dolari, ceea ce înseamnă că drepturile de difuzare ale serialului „Wednesday” ar putea merge la Amazon.

Având în vedere că Amazon are propria platformă de streaming (Prime), este foarte probabil să-și dorească acest serial foarte popular acolo, nu la concurență, pe Netflix. 

Cu toate acestea, reprezentanți Netflix susțin că MGM face conținut pentru mai multe platforme de streaming și faptul că au fost achiziționați de Amazon nu ar trebui să schimbe lucrurile.  Mai ales că există zvonuri că Netflix și MGM ar fi semnat un contract în ceea ce privește „Wednesday” înainte de cumpărarea de către Amazon. 

Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile, dar și dacă cel de-al doilea sezon din „Wednesday” va fi filmat tot în România. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.