Cool Stuff

Hailey Bieber a dezvăluit că s-a confruntat cu stres post-traumatic în urma atacului ischemic suferit

Hailey Bieber a vorbit vulnerabil despre sănătatea ei mintală.

În cadrul podcast-ului „Run-Through with Vogue”, modelul a vorbit despre cum atacul ischemic suferit anul trecut i-a afectat sănătatea fizică și psihică. 


„Am avut foarte multă anxietate după. M-am confruntat și cu sindromul stresului post-traumatic, dar am avut și frica să n-o pățesc din nou”, a spus ea.

Hailey a povestit cum își dorește foarte tare să nu mai treacă printr-o astfel de experiență: „A fost înfricoșător. A fost cel mai înfricoșător lucru prin care am trecut în această viață.”

Tânăra de 26 de ani a spus că era în Palm Springs când s-a confruntat cu problema de sănătate, în martie 2022, iar întreaga zonă a devenit „un trigger” pentru ea: „Primele dăți când am revenit aici după incident au fost dificile, deoarece mi-am amintit exact ceea ce s-a întâmplat. Dar cred că partea bună pentru mine a fost să descopăr că aveam această gaură în inimă.”

În prezent, ea se simte din ce în ce mai bine, fără să se mai gândească non-stop la sănătatea ei: „Mă uit în spate și îmi dau seama că ar fi putut să fie mult mai rău. Foarte multe lucruri negative s-ar fi putut întâmpla în acel moment.”

La o lună după urgența medicală, modelul a postat un video în care le-a explicat fanilor ce s-a întâmplat cu ea.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.