Cool Stuff

Comedia românească „Romina, VTM”, încasări de 1,3 milioane de euro și toate șansele de a depăși „Teambuilding”

Este noul film românesc care va împărțit internetul.

După ce „Teambuilding” a devenit subiectul preferat al internauților în prima săptămână din 2023, grație lansării pe Netflix, un noul film românesc promite să genereze și mai multe discuții, dar și încasări mai mari. 

Este vorba despre „Romina, VTM”, noua peliculă marca Vidra Productions,  casa de producție responsabilă și pentru filmele „Teambuilding“,  „Tabăra“, „5gang: Un altfel de Crăciun“ și „Miami Bici“.

Comedia cu Nicole Cherry în rolul principal, dar și cu mai mulți maneliști în roluri în distribuție și pe coloana sonoră, s-a lansat de o săptămână în cinematografe și deja rupe la box-office. 

Aproape un sfert de milion de spectatori au venit în cinematografe, în prima săptămână de la lansare, pentru a viziona comedia „Romina, VTM”. Mai exact, 233.208 spectatori au plătit bilet în cinematografele din România, conform informaților de pe cinemagia.ro. În total filmul a avut încasări de 1,3 milioane de euro

Ca termen de comparație, „Teambuilding” a rulat 15 săptămâni în cinematografe, a avut 999.371 de spectatori, și a acumulat încasări în valoare de  23.554.124 lei (4,7 milioane de euro). 

De altfel, „Romina, VTM” a stabilit deja un record pe care niciun alt film românesc nu l-a atins până acum: a devenit filmul cu cele mai multe bilete vândute în pre-sale, 35.000.  

Succesul se datorează în mare parte distribuției care reunește foarte mulți artiști care sunt săptămână de săptămână în trending pe YouTube: Nicole CherryTzancă Uraganu, Bogdan de la Ploiești, Matei Dima (Bromania), Selly, Costel Biju și Costi Max, Cosmina Păsărin, YNY Sebi, Rareș Mariș, Berechet.  

Iată și despre ce este filmul:

„Romina (Nicole Cherry) încearcă să salveze terasa din Costinești a tatălui său. Printr-o întâmplare, ea ajunge să se îndrăgostească de Valentin (Rareș Maris), un turist venit în vacanță la Costinești, cu planul de a cânta la chitară pe stradă, ca să câștige bani. Romina, o fată cu un suflet mare, îl ajută să devină un artist adevărat. În peisaj apare apoi Gino, fostul iubit al Rominei, care îl face gelos pe Valentin și așa începe un șir de situații amuzante și nu numai.”

Aruncă un ochi și pe trailer: 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.