Cool Stuff

Kate Winslet a devenit virală după ce a liniștit o tânără jurnalistă în timpul unui interviu: „Totul va fi minunat”

Kate Winslet a impresionat Marele Internet după ce a dat dovadă de foarte multă blândețe în cadrul unui interviu.

În cadrul turneului de presă organizat pentru promovarea filmului „Avatar: The Way of Water”, actrița a oferit foarte multe interviuri, printre care și unul acordat unei jurnaliste la început de drum.

Martha, o reporteriță pentru televiziunea germană ZDF, i-a spus vedetei că este pentru prima oară când ia un interviu unei celebrități, clipă în care Winslet s-a apropiat și mai tare de ea și a încercat să o liniștească.

„Este pentru prima oară când faci asta? Ok, știi ce? Când vom face acest interviu va fi cel mai mișto interviu făcut vreodată. Și știi de ce? Pentru că amândouă am hotărât asta. Așa că am hotărât acum, eu și cu tine, că interviul ăsta va fi fantastic. Poți să mă întrebi orice dorești și nu trebuie să-ți fie frică. Totul va fi minunat. OK? Te descurci de minune! Hai să facem asta”, i-a spus actrița.


Așa cum era de așteptat, discuția dintre cele două a ajuns pe internet, iar utilizatorii au fost extaziați de comportamentul actriței, mai ales că e o raritate să vezi personalități de la Hollywood care dau dovadă de umanitate în astfel de situații.

În plan profesional, Winslet are rolul lui Ronal în „Avatar 2”, soția lider-ului tribului Metkayina; Ronal este și însărcinată, o trăsătură pe care regizorul James Cameron a considerat-o esențială în film. Mai mult, în procesul de pregătire pentru personajul ei, Kate Winslet a doborât recordul pentru cât de mult a putut să stea un actor sub apă, fără să respire - ea a reușit 7 minute și 15 secunde.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.