Cool Stuff

Hugh Jackman mărturisește că nu a luat steroizi pentru rolul lui Wolverine

Hugh Jackman nu a luat steroizi pentru a intra în rolul personajului Wolverine.

Într-un interviu acordat celor de la CNN, moderatorul Chris Wallace l-a întrebat pe actor dacă a luat vreodată steroizi pentru a fi în formă, mai ales că l-a jucat pe Wolverine în nouă filme (urmând să-l joace iar și în „Deadpool 3”). 

Jackman a râs și a răspuns: „Nu. Îmi iubesc job-ul și-l iubesc pe Wolverine, și trebuie să fiu atent ce spun aici, dar mi s-a vorbit despre efectele adverse ale steroizilor și mi-am zis - dar de fapt nu-l iubesc atât de mult. Nu, pur și simplu mă mențin în formă cu ajutorul variantelor clasice.”

El a glumit și a povestit cum a mâncat foarte mult pui cât s-a pregătit pentru personaj și a avut un moment în care și-a cerut scuze veganilor și vegetarienilor. Întrebat de cum se va pregăti pentru rolul lui Wolverine din Deadpool, actorul a dezvăluit că are un plan organizat pe șase luni.


„Am învățat că nu pot grăbi un proces și am învățat că e nevoie de timp. Așa că am la dispoziție șase luni de când termin musical-ul „The Music Man” de pe Broadway și până încep filmările la noul film. Și nu muncesc altceva între timp. Voi fi alături de familia mea și mă voi antrena. Ăsta va fi job-ul meu pentru următoarele șase luni. Plus de asta, sunt destul de fit și în prezent. Nu e ușor să ai opt show-uri pe săptămână pe Broadway. Sunt sănătos și pornesc dintr-un loc bun”, a explicat el.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.