Kiss Music News

Paris Hilton, Britney Spears și un selfie controversat

Paris Hilton și Britney Spears s-au bucurat de o seară în oraș.

Cele două au fost invitate la ziua de naștere a agentului Cade Hudson, alături de alte nume sonore de la Hollywood, cum ar fi Robert Pattinson, Suki Waterhouse, Demi Lovato, Emma Roberts și Ashley Benson. 

Hilton a postat o serie de selfie-uri de la petrecere pe Instagram, printre care și unul cu „regina pop.”

„La mulți ani, Cade! Îți trimit foarte multă dragoste de ziua ta specială! Avem atât de multe amintiri distractive de-a lungul anilor! Întotdeauna ne-am distrat fantastic împreună și mereu mă faci să râd. Ești foarte amuzant și ai o inimă de aur. Mulțumesc pentru că mereu ai fost un prieten loial și bun! Mă simt foarte norocoasă să te am în viața mea și abia aștept să te celebrăm weekend-ul ăsta”, a notat Paris.


Ea și Britney au mai pozat împreună la un selfie alb-negru, alături de sărbătorit, așa cum arată cei de la TMZ, însă poza nu este publică.

Din păcate, fanii nu s-au arătat deloc mulțumiți de aceste dovezi de prietenie și au acuzat-o pe Hilton de faptul că a photoshopat-o pe Britney în selfie.

Vedeta nu s-a abținut și a dat o explicație pentru sceptici: „Tuturor celor care mă întrebați - unele dintre fotografii au fost făcute cu un iPhone, așa că au ieșit neclare. Așa că am folosit app-ul Remini pentru a le face mai clare, dar uneori AI-urile distorsionează imaginile. Nici măcar nu am vrut să dau acest răspuns, dar unele dintre teoriile conspirației expuse de voi sunt pur și simplu ridicole.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.