Cool Stuff

Discursul actriței Jennifer Coolidge a făcut senzație la Globurile de Aur 2023 - actrița din „White Lotus” l-a făcut să plângă pe creatorul serialului

Jennifer Coolidge își trăiește gloria din plin și merită asta din toate punctele de vedere.

Actrița în vârstă de 61 de ani, recunoscută universal drept „Stifler's mom” din „American Pie”, și-a atins potențialul odată cu rolul său din serialul „White Lotus.”

Vedeta a jucat spectaculos, iar întreaga lume a filmului s-a îndrăgostit de talentul de care a dat dovadă.

Coolidge a fost invitată în cadrul Globurilor de Aur 2023, unde a prezentat un premiu, dar a și câștigat unul, la categoria „Cea mai bună actriță într-un rol secundar într-o serie TV”. Așa cum era de așteptat, Jennifer a făcut o întreagă sală să râdă, dar și să plângă.

Atenție, textul poate conține spoilere dacă nu ai văzut sezonul doi din „White Lotus”!


În timpul discursului ei de mulțumire, actrița l-a lăudat pe creatorul seriei, Mike White. 

„Mi-ai oferit un nou început. Chiar dacă ăsta este finalul, deoarece m-ai omorât la final de serial, dar nu mai contează. Chiar dacă ăsta este finalul, mi-ai schimbat viața într-un milion de moduri diferite. Vecinii mei vorbesc cu mine și lucruri de genul ăsta. Chiar vorbesc serios. Nu am fost niciodată invitată la vreo petrecere de pe dealul meu, iar acum toată lumea mă invită”, a spus ea.


Jennifer a continuat cuvintele de laudă, în timp ce Mike White plângea la vorbele ei. „Asta este ceva ce trebuie să știți cu toții, mai ales dacă nu-l cunoașteți pe Mike. El este îngrijorat cu privire la lume, la oameni, este îngrijorat pentru prietenii lui care nu o duc bine, este mereu îngrijorat de oameni și de animale și chiar este unul dintre cei mai extraordinari oameni pe care i-am cunoscut vreodată. Vreau doar să spun, Mike, te iubesc de mor!”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.