Cool Stuff

Austin Butler și fiica modelului Cindy Crawford au o relație și nu s-au ferit să-și arate afecțiunea la Globurile de Aur 2023

Austin Butler și Kaia Gerber se iubesc, iar acum o știe o lume întreagă.

Tânărul de 31 de ani, recunoscut pentru rolul lui Elvis, pentru care a și câștigat la categoria „Cel mai bun actor într-o dramă” în cadrul Globurilor de Aur 2023, a venit însoțit la party-ul post-eveniment de iubita lui, fiica modelului Cindy Crawford (21 de ani).

Cei doi au fost fotografiați la petrecerea post-ceremonie, unde s-au îmbrățișat și s-au sărutat în văzul tuturor. 


Austin a mai venit la eveniment însoțit și de sora lui mai mare, Ashley, pe care a și menționat-o în discursul lui de mulțumire.

„Sora mea este alături de mine în seara asta. Ashley, te iubesc foarte mult. Și mai vreau să-i mulțumesc și tatălui meu, care se uită acum la noi de acasă, dar și mamei mele, cea care știu că ne zâmbește din ceruri. Mama, te iubesc enorm. Mulțumesc că ai sacrificat atât de multe lucruri pentru mine”, a zis el.


Cât despre relația lui, Butler și Gerber sunt împreună din decembrie 2021; cei doi n-au participat la niciun event de premiere împreună, dar la petreceri nu se sfiesc să-și arate dragostea public. Plus de asta, debutul pe covorul roșu l-au avut în 2022, când au participat la Met Gala; plus de asta, el a luat-o pe Gerber și la premiera filmului „Elvis” din cadrul Festivalul de Film de la Cannes.

Partea ironică, dar și amuzantă, este că modelul, înainte de Austin, a avut o relație cu actorul Jacob Elordi din Euphoria, cel care-l joacă pe Elvis în filmul lui Sofia Coppola, „Priscilla”, centrat pe viața soției artistului.


Pe covorul roșu de la Globurile de Aur, întrebat dacă are vreun sfat pentru Elordi, Butler a zis: „Pur și simplu îi doresc toate cele bune, nu am vorbit, dar sper să se distreze la filmări.”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.