Kiss Time Out

„Rezervă”, cartea Prințului Harry, a intrat în Guinness World Records

Prințul Harry și noua lui carte de memorii au făcut istorie.

„Rezervă” a intrat în Guinness World Records - la doar o zi după lansare, Nemira a epuizat întregul tiraj de 15.000 exemplare, stabilind un record pentru orice carte de non-ficțiune publicată vreodată de editură.

Pentru a onora cererea fără precedent, se pregătește al doilea tiraj de 25.000 de exemplare, disponibile la precomandă online și în librării de vineri, 20 ianuarie.

În Marea Britanie, SUA și Canada cartea a ajuns la 1,43 milioane de exemplare vândute în prima zi. Volumul de memorii a fost lansat în SUA cu un tiraj de 2,5 milioane de exemplare, iar un al doilea tiraj a fost programat pentru a răspunde cererii uriașe.

Volumul de memorii a fost publicat internațional pe 10 ianuarie 2023 în 16 limbi. Înainte de lansare, cartea a înregistrat 2.000 de precomenzi, iar în ziua lansării s-au vândut peste 3.000 de exemplare în librării și online, atât în format hardcover, cât și în format digital. 

„Cartea îi poartă pe cititori înapoi în timp, amintindu-le una dintre cele mai impresionante imagini din secolul trecut: doi băieți, doi prinți care merg în urma sicriului mamei lor, în timp ce întreaga lume îi urmărește cuprinsă de tristețe – și de teamă. După ce Diana, prințesa de Wales, a fost condusă pe ultimul drum, miliarde de oameni s-au întrebat ce era în mintea și în sufletul lor – și cum avea să fie viața lor mai departe.

Această carte spune povestea a ceea ce a urmat pentru Harry.

Pentru prima oară, prințul Harry își relatează viața cu o onestitate necruțătoare. Carte‑eveniment este plină de mărturisiri, dezvăluiri și lecții de viață cu greu învățate despre eterna putere a iubirii de a învinge suferința”, notează cei de la editură.

Tu ai citit-o?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.