Cool Stuff

Prințul Harry susține că fratele său, William, l-a lovit în timpul unei discuții în contradictoriu

Cei care speră la o împăcare între Harry și William mai au de așteptat.

Într-un material publicat de The Guardian și citat de CNN, apare notat cum prințul Harry l-a acuzat pe fratele său, William, de violență fizică. 

Publicația britanică a primit o copie în avans a romanului autobiografic scris de Harry, unde apare scris că prințul a fost pus la pământ de viitorul moștenitor la tron, în timpul unei dispute verbale.

Incidentul s-a petrecut după cei doi frați au început să se certe, iar William a făcut-o pe Meghan Markle „dificilă”, „nesimțită” și „dură.” Așa cum scris Harry, William l-a luat de gulerul cămășii, i-a rupt lănțișorul pe care-l purta și l-a trântit de pământ.

Kensington Palace și Buckingham Palace au refuzat să comenteze informațiile de mai sus. 

Altercația s-a petrecut în casa lui Meghan și Harry din Kensington Palace, înainte ca cei doi să se mute în State. William a venit atunci în vizită, pentru a discuta problemele dintre ei și abuzurile presei britanice.

„I-am oferit un pahar de apă, dar l-a pus pe masă, m-a înjurat, iar apoi a venit înspre mine. Totul s-a petrecut foarte repede, extrem de repede. M-a pins de guler, mi-a rupt lanțul de la gât și m-a izbit de podea. Am ajuns pe bolul de mâncare al câinelui, care s-a spart sub greutatea mea și m-a tăiat. Am stat acolo un moment, șocat, iar apoi m-am ridicat și i-am zis să plece”, scrie Harry, așa cum afirmă The Guardian.

În articol apare scris și cum William l-a încurajat pe Harry să-l lovească înapoi, dar cel din urmă n-a făcut-o. William a plecat, dar s-a întors mai tîrziu și și-a cerut scuze.

Cartea lui Harry, „Spare”, va fi lansată pe 10 ianuarie. El și Meghan, soția lui, au fost intens mediatizați după ce s-au căsătorit, în 2018. În documentarul pe care cuplul l-a lansat recent pe Netflix, Harry a acuzat media pentru modul în care a stresat-o pe soția lui, motiv pentru care ea a suferit o pierdere de sarcină și a avut gânduri suicidare. Toate acestea i-au făcut să renunțe la atribuțiile regale.

„Știam că se chinuie, amândoi eram în acel punct, dar nu creadeam că lucrurile vor ajunge atât de departe. Faptul că s-a ajuns totuși aici m-a făcut să mă simt nervos și plin de rușine”, a zis el în serie.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.