Cool Stuff

Austin Butler, actorul care l-a interpretat pe Elvis, vorbește despre moartea fiicei artistului, Lisa Marie Presley

Austin Butler a vorbit pentru prima oară despre moartea celebrei Lisa Marie Presley, singurul copil al lui Elvis.

„Voi fi mereu recunoscător pentru timpul pe care am avut norocul să-l petrec lângă lumina ei puternică și voi prețui întotdeauna momentele de liniște pe care le-am trăit împreună. Căldura ei, iubirea ei și autenticitatea ei vor fi mereu amintite”, a spus actorul, nu fără a sublinia că inima lui „este complet distrusă” pentru copiii vedetei, dar și pentru mama ei.

Butler are rolul lui Elvis în filmul regizat de Baz Luhrmann și a câștigat și un Glob de Aur pentru prestația sa. În discursul său de mulțumire de pe scenă, Austin nu a ezitat să mulțumează familiei muzicianului pentru faptul că „și-au deschis inimile, amintirile și casa” în fața lui. „Lisa Marie, Priscilla, vă voi iubi mereu”, a mai zis el.

Din păcate, după ce a fost prezentă la eveniment, Lisa Marie (54 de ani) a ajuns la spital, unde a murit din cauza unui stop cardiac.

„Cu inima îngreunată, trebuie să împărtășesc cu voi vestea tragică a faptului că frumoasa mea fiică, Lisa Marie, ne-a părăsit. A fost cea mai pasionată și puternică femeie pe care am cunoscut-o vreodată, plină de iubire. Vă rugăm să ne oferiți intimitate, cât timp încercăm să ne obișnuim cu această pierdere profundă. Vă mulțumesc pentru iubire și rugăciuni, momentan nu mai am alte comentarii de făcut”, a scris Priscilla Presley într-o declarație oficială, după cum anunță cei de la People.

Lisa Maria a lăsat în urmă gemenii de 14 ani Harper și Finley, cât și pe fiica ei Riley Keough (33 de ani); ea a mai avut un fiu, Benjamin Keough, care s-a sinucis în iulie 2020.

În cadrul unei petreceri care a avut loc cu puțin timp înainte de Globurile de Aur, Lisa Marie a vorbit cu cei prezenți și a declarat că tatăl ei ar fi fost foarte mândru de film: „Sunt copleșită de acest film, efectul pe care l-a avut și ceea ce au făcut Baz și Austin. Sunt extrem de mândră și știu că și tatăl meu ar fi fost la fel. Sunt copleșită de recunoștință, așa că vă mulțumesc.”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.