Cool Stuff

Channing Tatum a vorbit deschis despre divorțul prin care a trecut și cum îi vine greu să iubească din nou

Channing Tatum rămâne un romantic cu inima frântă.

Actorul care va apărea în „Magic Mike's Last Dance” a dat un interviu celor de la Vanity Fair, unde a vorbit și despre viața lui personală. El a fost căsătorit timp de zece ani cu Jenna Dewan, dar cei doi au divorțat în 2019. Cu toate astea, Channing mărturisește că nu-i este ușor să aibă relații, chiar dacă se consideră monogam.


„Relațiile sunt foarte grele pentru mine, chiar dacă sunt monogam. În afaceri nu am nicio frică reală că ceva ar putea fi distrus, dar când vine vorba de lucruri ale inimii, când vine vorba de oamenii pe care îi iubesc, îmi vine foarte greu. Ajung să încerc prea mult, știi?”, spune el.

El și Jenna s-au cunoscut în 2006, pe platourile de filmare ale filmului „Step Up”, dar apoi, așa cum zice, odată cu trecere anilor, ei au crescut separat. „Am luptat foarte mult pentru relația noastră, deși ambii știam că am crescut diferit. Cred că ne-am spus o poveste când eram mai tineri și am continuat să ne-o spunem, indiferent de cât de direct viața ne spunea că suntem extrem de diferiți.”


Tatum a recunoscut că lucrurile s-au îngreunat și în clipa în care ei au devenit părinți: „Atunci când ești părinte înțelegi mult mai bine diferențele dintre tine și partener, deoarece țipă la tine toată ziua, de la modul în care alegi să crești copilul, la cum vezi lumea și cum te descurci în lume.”

Odată cu separarea, el a povestit că nu a trecut prin vremuri ușoare: „Viața ta se schimbă total, iar tot acel plan pe care-l aveai pur și simplu se transformă în nimic și-ți cade printre degete până ajungi să te întrebi - și acum ce se întâmplă?”


Actorul s-a concertat foarte mult pe fiica lor, Everly, 9 ani: „Pur și simplu am renunțat la tot și m-am axat pe ea. Și a fost cel mai bun lucru pe care am putut să-l fac, deoarece în timpul pe care l-am petrecut împreună am devenit cei mai buni prieteni.”

În prezent, Channing este mult mai bine și are o relație cu Zoë Kravitz.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.