Kiss Time Out

Hugh Jackman a povestit emoțiile prin care a trecut cât timp a filmat la drama „The Son”

Hugh Jackman n-a avut o perioadă ușoară cât timp a filmat la drama „The Son.”

Invitat în cadrul emisiunii „The Late Show with Stephen Colbert”, actorul a povestit parte din experiențele sale pe platourile de filmare, inclusiv faptul că tatăl lui a murit cât filmul era în producție. 

Pelicula se axează pe viața lui Peter și cum lumea lui este întoarsă cu susul în jos atunci când fosta lui soție, Kate (jucată de Laura Dern), și fiul lor adolescent care se luptă cu depresia apar în viața lui, unde acum există o nouă soție, Beth, dar și un nou copil.


Jackman a povestit și despre cum întreaga acțiune a avut un impact și asupra propriei vieți de familie. „Cred că acum sunt un părinte diferit, datorită acestui film. Cred că sunt mult mai deschis spre a fi vulnerabil cu copiii mei și a le spune cum „nu sunt sigur” de anumite lucruri sau că trec prin anumite lucruri”, a spus Hugh.

El a mărturist că lipsa de comunicare îi poate face pe copii să creadă că ei au făcut ceva greșit. „Acum le spun lucruri de genul - hei, îmi pare rău că par distant, dar sunt anxios cu treaba asta sau mă gândesc la treaba asta și nu are legătură cu voi.”

Jackman are doi copii, Ava și Oscar, cu soția lui, Deborra-Lee Furness.

„Cred că ideea de a comunica mai mult - și nu doar din poziția de tată - și de a nu ști ce să faci sau care este cel mai bun lucru de făcut sau spus este ok și este ok să transmiți asta. A, evident, apoi ei vor folosi asta și te vor avea la degetul mic”, a glumit el.


Filmul „The Son” va fi disponibil din 20 ianuarie.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.