Cool Stuff

Alina Eremia experimentează în noul său EP - „Metamorphosis”

Metamorphosis s-a născut în tabăra de creație din Croația.

Mantra Alinei Eremia din 2023 are cu siguranță legătură cu schimbarea și transformarea. Artista și-a adus puterile supranaturale pentru a lansa muzică nouă, într-un format EP. „Metamorphosis” este electricitate pură cu note de dance, pop și influențe house din anii ’90, de care cu siguranță publicul ei va avea șansa să se bucure la fiecare club sau festival. Pentru acest material, Alina Eremia a colaborat cu nume precum Sak Noel, Ilkan Gunuc, Arem Ozguc și Arman Aydin.  

EP-ul va include două piese pe care Alina le-a lansat deja, „Sweat”, în colaborare cu Arem Ozguc și Arman Aydin, și „Party Song”, cu Ilkan Gunuc, cântec care a fost bine primit în Turcia. Pe lângă acestea, fanii vor pune mâna pe alte 3 melodii vibrante: „Maserati”, „Burning Red” și „Party in My Head”, o piesă cu un exces de energie, o colaborare între Alina și Sak Noel. 

„Sunt mai mult decât fericită să împărtășesc în sfârșit cu voi primul meu EP, <<Metamorphosis>>. A fost o călătorie atât de frumoasă, m-am distrat lucrând cot la cot cu producători și songwriteri super talentați. Fiecare cântec reprezintă o poveste personală legată de transformarea mea interioară și de sentimentele mele și sper că piesele vă vor vorbi și vouă. A fost necesar să fac asta, să merg și să explorez o altă parte a mea. Sunt atât de recunoscătoare că această idee a prins viață și sper că vă veți bucura de fiecare cântec.” spune Alina Eremia. 

Metamorphosis s-a născut în tabăra de creație din Croația, la care Alina a participat în această vară, împreună cu compozitori și producători români și internaționali. Experiența a fost documentată și este disponibilă sub forma documentarului "In Zadar | Behind the Music", care poate fi vizionat pe YouTube, pe canalul Alinei. 

 

Alina Eremia este una din cele mai iubite și influente artiste din peisajul muzical românesc, cu sute de milioane de vizualizări și o armată întreagă de fani ce-i urmăresc fiecare mișcare. În anul 2021, artista a fost prezentă în Top 100 Media Forest România cu 3 piese – "NOI", "DEPENDENȚA MEA", "CERUL ROȘU" – 2 din single-uri fiind incluse pe albumul “Déjà vu” care a câștigat premiul pentru “Best Album” în cadrul The Artist Awards 2021. În 2022, artista a fost prezentă în foarte multe proiecte muzicale, printre care și One True Singer sau ”In Zadar – Behind the Music”, cel mai recent documentar al artistei unde am putut vedea toate etapele prin care a trecut într-un camp muzical. De asemenea, 2022 a fost un an foarte bun din punct de vedere muzical, lansări precum „20:29” sau ”Supertare”, alături de Connect-R, au dominat topurile muzicale, fiind prezentă în Top 10 Radio Airplay săptămâni la rând. De asemenea, piesa a câștigat un premiu la The Artist Awards 2022, pentru cea mai virală piesă românească. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.