Kiss Time Out

Motivul pentru care Emilia Clarke nu se poate uita la „House of the Dragon”

Emilia Clarke nu poate să urmărească spinoff-ul „House of the Dragon.”

Într-un interviu acordat celor de la Variety în cadrul Festivalului de Film de la Sundance, actrița care a jucat-o pe Daenerys Targaryen în Game of Thrones, în perioada 2011-2019, a spus că pur și simplu nu se poate uita la noua poveste.

„House of the Dragon” are acțiunea plasată cu 200 de ani înainte de GOT și prezintă publicului o altă luptă plină de trădări, sânge și incest pentru Tronul de Fier; seria este bazată pe cartea „Foc & Sânge” (lansată în 2018) a lui George R.R. Martin și are o distribuție formată din Paddy Considine, Emma D’Arcy, Matt Smith, Tom Glynn-Carney, Milly Alcock, Emily Carey, Olivia Cooke și Rhys Ifans.

În cadrul interviului recent, Emilia a zis: „Espre prea ciudat să mă uit. Sunt extrem de fericită că seria a fost lansată și sunt entuziasmată de toate premiile câștigate, dar eu pur și simplu nu pot să mă uit. Este foarte ciudat, foarte, foarte ciudat. E ca și cum cineva mi-ar spune - vrei să mergi la o reuniune a clasei care nu e din anul tău? Cam așa se simte și încerc să evit asta.”


Actrița a fost prezentă la Sundance pentru a-și promova filmul „The Pod Generation”, care urmărește încercările unui cuplu de a avea un copil într-un pântec artificial detașabil.

Pelicula atinge subiecte precum avortul, iar Clarke a zis: „Există atât de multă politică în jurul unei mame, dacă să ai un copil, să nu ai un copil, Doamne! Cum pot oamenii să aibă atât de mult tupeu despre viața altcuiva? Nimeni nu are acces asupra modului în care cineva se simte. Cum să încerci să dai argumente despre o persoană despre care nu știi nimic? Sunt probleme mai mari de care ar trebui să ne pese.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.