Kiss Time Out

Filmul biografic al Madonnei a fost anulat

Cei care sperau să vadă povestea vieții Madonnei pe marile ecrane mai trebuie să aștepte.

The Hollywood Reporter a confirmat faptul că filmul ei biografic nu mai este în producție la Universal Pictures. Vestea a venit după ce artista și-a anunțat un turneu mondial, iar surse din industrie susțin că filmul nu este anulat, ci doar amânat pentru anul viitor, deși nu există momentan informații concrete în acest sens.

Proiectul a fost anunțat inițial în 2020 și urma să prezinte viața cântăreței, dar și cariera ei întinsă pe parcursul a 40 de ani, de la muzică și până la filme, fashion sau proiecte caritabile. Madonna s-a lansat în anii 1980 și a devenit rapid Regina Popului cu albume de succes precum „Like a Virgin”, „True Blue” sau „Like a Prayer.”


În ceea ce privește rolul principal, Julia Garner urma să o joace pe Madonna, după un loc proces de audiții, unde au participat și Florence Pugh și Odessa Young. Potrivit surselor de la acea vreme, cele care au venit la audiții au fost implicate în peste 11 ore de sesiuni de dans cu coregraful Madonnei, dar și cu artista.


O altă problemă a fost dată de lungimea scenariului, care n-a fost niciodată sub 180 de pagini, ceea ce i-a făcut pe producători să se gândească la o variantă în care poate l-ar fi transformat într-o mini-serie.

Momentan lucrurile au rămas în aer, dar dacă totuși vrei să o vezi live pe Madonna în Europa, alege o dată și o destinație de aici.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.