Kiss Time Out

Selly explică de ce filmul „Romina VTM” este în topul mondial al filmelor la încasări pe 2023

„Romina VTM” continuă să aibă succes în cinematografe.

„Romina VTM” a avut priză la public, iar la început de ianuarie  a stabilit deja un record pe care niciun alt film românesc nu l-a atins până acum: a devenit filmul cu cele mai multe bilete vândute în pre-sale, 35.000.  

Hype-ul producției a fost generat și de distribuția acestuia - Nicole Cherry, Tzancă Uraganu, Bogdan de la Ploiești, Matei Dima (Bromania), Selly, Costel Biju și Costi Max, Cosmina Păsărin, YNY Sebi, Rareș Mariș, Berechet.  


Ei bine, în prezent, „Romina VTM” a ajuns pe locul 11 în topul mondial al filmelor, în ceea ce privește încasările pe 2023. Selly a făcut un story pe contul său de Instagram, unde le-a explicat fanilor cum stau lucrurile și de ce filmul său este într-un top mondial la încasări.

„Hai să vă explic cu „Romania VTM” în topul mondial al filmelor lansate anul ăsta. Mulți ați fost nedumeriți - „totuși, înțeleg că e un film bun, dar cum să fie în top mondial filme?” Vreau să vă explic pentru că este adevărat, Romania este pe locul 9 (acum cred că a intrat pe 11), era locul 9 la încasări, între filmele lansate în 2023 la nivel mondial. Atenție! Filme lansate în 2023, aia e marea șmecherie, adică aici câștigăm noi, pentru că până acum, în anul ăsta, nu s-au lansat cine știe ce filme din alea super big budget de Hollywood, care să aducă enorm de mulți oameni în cinema la nivel mondial. 

Și, în continuare, filmele care atrag cei mai mulți oameni la cinema sunt filmele lansate anul trecut, cum ar fi „Avatar 2”, pe plan mondial vorbesc aici. De asta avem această șansă și acest noroc cumva de a fi atât de sus. Dacă stați să vă gândiți, noi am lansat pe 2 ianuarie. Probabil, dacă te uitai pe 3 ianuarie, „Romina VTM” ar fi fost primul film la nivel mondial ca nivel de încasări, dacă numărai doar filmele lansate în 2023. E un avantaj faptul că am lansat primii, dar informația este cât se poate de reală”, a spus Selly.

În cazul în care n-ai apucat să vezi pelicula și ești curios despre ce e vorba, uite aici sinopsisul oficial:

„Romina (Nicole Cherry) încearcă să salveze terasa din Costinești a tatălui său. Printr-o întâmplare, ea ajunge să se îndrăgostească de Valentin (Rareș Maris), un turist venit în vacanță la Costinești, cu planul de a cânta la chitară pe stradă, ca să câștige bani. Romina, o fată cu un suflet mare, îl ajută să devină un artist adevărat. În peisaj apare apoi Gino, fostul iubit al Rominei, care îl face gelos pe Valentin și așa începe un șir de situații amuzante și nu numai.”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.