Cool Stuff

Gina Pistol îl consideră pe Smiley un „tată perfect” pentru fiica lor

Gina Pistol are doar cuvinte de laudă pentru partenerul ei, Smiley.

Cei doi formează unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz-ul românesc, iar în 2021 au devenit părinții unei fetițe pe nume Josephine.

Gina a fost destul de sinceră și vulnerabilă în online despre rolul de mamă, iar la final de an, ea chiar a notat pe pagina ei de Instagram: „Pentru mine, anul 2022 a fost un an care m-a consumat. Psihic și fizic. Am fost urâcioasă cu mine și cu toată lumea din jurul meu, mai puțin cu Josephine, fiica mea. În anul 2022 am fost fragilă. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că l-am încheiat cu bine. Anul ăsta, în schimb, vreau să am mai multă grijă de mine, de sufletul meu.”


Recent, ea a oferit un interviu celor de la Antena Stars, unde a vorbit și despre cum a fost în vacanța de la început de an, dar și despre cum e Andrei în rolul de tată. Vedeta a mărturisit că este deja obosită și că nu a înțeles mare lucru din concediu, deoarece mereu și-a făcut programul după copil, dar nu ar fi plecat oricum fără micuță. „Nici nu știu când a trecut, dar ea s-a bucurat foarte mult”, a explicat Gina.


În ceea ce-l privește pe Smiley, ea a declarat că artistul este „un tată perfect” pentru fiica lor și cei doi au ritualul lor în fiecare dimineață, atunci când ea își ia fustița de balet, el îi pune Ceaikovski, iar apoi dansează împreună. „Este un tată perfect pentru Josephine. Dansează balet cu ea dimineața, îi citește povești, poezii, îi cântă, se joacă cu ea”, a continuat Pistol.

Gina a vorbit și despre cum și-a creat o bulă intimă alături de fiica ei, motiv pentru care îi este greu să se adapteze la forfotă, mulțimi și interviuri, dar nu regretă nicio clipă noua ei viață.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.