Kiss Music News

SICKOTOY colaborează cu Olivia Addams pentru „Don’t Look The Other Way”

Doi dintre cei mai apreciați artiști din Europa de Est, SICKOTOY și Olivia Addams colaborează pentru prima dată. „Don’t Look The Other Way” are amprenta producției lui SICKOTOY, vocea uimitoare a Oliviei și vorbește despre cum să treci peste o despărțire dureroasă și să redevii tu din nou.

Doi dintre cei mai apreciați artiști din Europa de Est, SICKOTOY și Olivia Addams colaborează pentru prima dată pentru „Don’t Look The Other Way” are amprenta producției lui SICKOTOY, vocea uimitoare a Oliviei și vorbește despre cum să treci peste o despărțire dureroasă și să redevii tu din nou.

Piesa a fost scrisă scrisă de Alida Garpestad Peck, Roland Spreckley, Alex Cotoi și Marcel Botezan, iar producția a fost realizată de Alex Cotoi, Marcel Botezan și Sebastian Barac.
 „Îmi place să spun că <<Don’t Look The Other Way>> este un cântec cu multe semnificații, cu un instrumental jucăuș. Oamenii mă inspiră în munca mea, așa că pentru acest cântec mă întrebam cum ar suna o inimă frântă. M-am gândit că ar trebui să fie un amestec de sunete puternice și aveam nevoie de o voce decisivă, dar flexibilă, și aici a venit Olivia Addams. A fost o plăcere să colaborez cu ea și ador cum a ieșit în final piesa.” spune SICKOTOY.
„O despărțire e ca un moment mort, când nu știi unde să te îndrepți mai întâi, dar perioada de după este despre a te reîncărca, a te distra și a deveni din nou cea mai bună versiune a ta. <<Don’t Look The Other Way>> este despre acceptarea unei inimi frânte și despre cum să treci peste asta. A fost super să lucrez cu SICKOTOY și văd mai multe colaborări între noi în viitor.” spune Olivia Addams.

SICKOTOY este unul dintre cei mai de succes DJ și producători din Europa de Est din ultimii ani și posesorul unui Latin Grammy pentru cel mai bun album Latin, Rock și Urban, pe care l-a obținut prin colaborarea sa cu Pitbull, Mohombi și Wisin pentru "Baddest Girl in Town". SICKOTOY a avut, de asemenea, multiple colaborări de succes, cu milioane de stream-uri, cu nume precum INNA, Ilkay Sencan, Minelli, Elvana Gjata și Nethy Aber, iar cântecele sale au cucerit topurile radio din Europa Centrală și de Est. Conceptul creativ al lui SICKOTOY include producții cu artiști precum INNA, Alok, Tove Lo, Ilkay Sencan, Arash, și altele. Recent, el a experimentat, de asemenea, poziția de jurat în competiția "One True Singer" produsă de Global Records și HBO MAX.

Olivia Addams este unul dintre puținii artiști români care au succes atât la nivel local, cât și internațional. Single-uri precum „Stranger” – piesă care a primit discul de platină în Polonia, „Fool Me Once” și „Never Say Never” au dominat topurile Airplay și Shazam din Polonia timp de câteva săptămâni consecutive, ceea ce a făcut-o pe Olivia una dintre cele mai apreciate artiste din teritoriu. La începutul anului, Olivia a lansat primul ei cântec românesc, o surpriză mult așteptată pentru fanii ei. „Scrisori în minor”, scris de Carla’s Dreams, a reușit să depășească 3 milioane de stream-uri, asigurându-i un loc în Top 10 Radio Airplay. ,,Răsărit perfect” a urmat de asemenea traiectoria succesului, ajungând pe una dintre primele poziții în Top 10 Airplay și, de asemenea, colaborarea cu rareș pentru piesa “Buchet de trandafiri” a reușit să facă parte din Top 10 Radio Airplay săptămâni la rând. În plus, cea mai recentă lansare a sa, colaborarea cu florianrus pentru ,,Până îmbătrânim” a fost extrem de bine primită de radiouri și fanii artiștilor, piesa ajungând în Top 100 Airplay încă din prima săptămână de la lansare. A fost de asemenea prezentă în trending-ul YouTube și Shazam. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.