Cool Stuff

Serena Williams vorbește pentru prima oară despre palma pe care Will Smith i-a dat-o lui Chris Rock

Serena Williams rupe tăcerea și vorbește pentru prima oară despre incidentul de la premiile Oscar 2022, când Will Smith a urcat pe scenă pentru a-i da o palmă lui Chris Rock.

La acea vreme, actorul a luat Oscarul pentru rolul său din „King Richard”, unde l-a interpretat pe tatăl tenismenelor Serena și Venus Williams.

Într-un interviu acordat recent celor de la „CBS Mornings”, gazda Gayle King a întrebat-o pe sportivă cum s-a simțit după gestul violent al lui Will. 

„Am simțit că este un film incredibil, iar apoi am simțit că a urmat un alt film incredibil, unde Questlove a fost pus în umbră”, a spus ea, în timp ce a făcut referire la momentul imediat după incident, când Questlove a luat premiul pentru cel mai bun documentar, cu producția „Summer of Soul.”

„Dar simt și faptul că am fost într-o poziție unde am simțit o presiune constantă și am făcut extrem de multe greșeli. Și sunt genul de persoană care zice - da, am fost acolo, am făcut o greșeală, nu este sfârșitul lumii. Cu toții suntem imperfecți și cu toții suntem oameni, așa că haide să fim mai buni unii cu alții”, a continuat ea.


În cazul în care nu-ți mai aduci aminte, la premiile Oscar din 2022, Rock a făcut o glumă despre tunsoarea soției lui Smith (care suferă de alopecie), moment în care actorul, după ce a râs, a urcat pe scenă și l-a lovit. În urma acestei acțiuni, Will nu mai are voie să participe la premiile Oscar timp de 10 ani, deși mai poate fi nominalizat.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.