Kiss Time Out

Will Smith a apărut într-o emisiune televizată, unde a vorbit deschis despre palma pe care i-a dat-o lui Chris Rock: „Oamenii răniți rănesc alți oameni”

Will Smith este pregătit din nou să vorbească despre incidentul de la premiile Oscar.

Pe scena de la eveniment, actorul i-a dat o palmă comediantului Chris Rock, după ce el a făcut o glumă despre Jada Pinkett Smith, iar ulterior, Will și-a cerut scuze și a recunoscut fanilor că este în mijlocul unui proces în care încearcă să se facă bine. În prezent, Smith a fost invitat în cadrul „The Daily Show With Trevor Noah”, unde și-a promovat filmul „Emancipation.”  

Cu toate astea, moderatorul nu l-a ferit pe actor de întrebările cu adevărat importante și anume de lucrurile care s-au întâmplat la începutul anului. „A fost o noapte teribilă, așa cum vă puteți imagina. Exită multe nuanțe și complexități cu privire la asta. Dar, la final de zi, pur și simplu am clacat, știi? Am trecut prin ceva în seara aia, știi? Nu că asta-mi justifică comportamentul, ba chiar deloc. Au fost multe la mijloc. A fost băiețelul care și-a văzut tatăl lovind-o pe mama lui, știi? Toate astea au explodat în acel moment. Nu ăsta este omul care vreau să fiu”, a zis Smith.

Întrebat ce a învățat din experiența asta, Will a spus: „Trebuie să fim mai buni unii cu alții. Știi, e foarte greu. Și cred că lucrul care a fost cel mai dureros pentru mine este că am luat greul meu și l-am făcut pentru alții. Am înțeles în sfârșit expresia care spune că oamenii răniți rănesc alți oameni.”


Noah a intervenit în discurs și a expus și propria lui părere despre cele întâmplate: „Îl iubesc pe Chris, sunt prieten cu el. Te iubesc și pe tine, dar e aiurea. Știu că suntem oameni de culoare, iar oamenii de culoare s-au strâns unii cu alții și au zis - ce a făcut Will, ce naiba s-a întâmplat? Mulți au zis „ar trebui să meargă la închisoare”, adică, gen, haide să ne liniștim puțin. Unii au reacționat extrem, iar asta i-a făcut pe mulți să reacționeze prea puțin.”

Smith a povestit și o întâmplare din seara Oscar-urilor, după ce a ajuns acasă. „Nepotul meu are 9 ani. Este cel mai drăguț băiat din lume. Am ajuns acasă, iar el a stat târziu, pentru a-l vedea pe unchiul Will. Și eram în bucătărie, el stătea la mine în brațe, cu Oscarul în mâini și a zis - de ce l-ai lovit pe omul ăla? La naiba! De ce încerci să fii Oprah cu mine?”

În ceea ce privește viața profesională, Will își promovează „Emancipation”, un film bazat pe fapte reale, care urmărește un sclav care a scăpat de de la stăpânul lui. Acel sclav va ajunge să poarte denumirea de „Whipped Peter” (nr. biciuitul Peter), din cauza fotografiilor publicate cu el, în care i se vedeau semnele extreme care i-au fost lăsate pe spate din cauza brutalității cu care a fost tratat.


„Sclavia americană a fost unul dintre cele mai brutale aspecte ale istoriei omenirii. Este greu de înțeles acel nivel de cruzime umană. Fiica mea m-a întrebat - tati, chiar mai avem nevoie de un film cu sclavi? Și i-am răspuns - tati, îți promit, nu aș face un film despre sclavie, ăsta este un film despre libertate.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.