Kiss Music News

Liviu Teodorescu a lansat single-ul „Paturi străine”

Liviu Teodorescu începe anul 2023 cu o piesă plină de intrigă, melancolie și... pasiune - „Paturi străine”

Single-ul este compus de către Liviu Teodorescu, muzica, versuri și producție, iar mix&mastering-ul au fost realizate de Max Kissaru.

Videoclipul piesei este regizat de către Cris Blaziny și îl are în prim plan pe Liviu Teodorescu. 

Liviu Teodorescu este una dintre cele mai bune voci masculine din România, piesele lui au milioane de vizualizări pe YouTube, iar contul lui de Instagram numără peste 740 mii de urmăritori. Artist și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat în industria muzicală odată cu apariția în cadrul emisiunii concurs „Vocea României”. De atunci a lansat numeroase hit-uri și are propriul studio de producție muzicală, LiTE Music. „Fanele”, „Ești Piesă”, “Obsesie”, “Lista de Păcate” sau „Ascultă” sunt doar câteva dintre piesele care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube.

În 2020, Liviu Teodorescu a lansat numeroase piese precum „Mulțumesc”, melodie ce a făcut furori și a fost prezența în top 10 pe TV & Radio și care face parte din LiTE Moments volumul 3, “Mi-ai pus ceva în pahar”, “Unde îți zboară gândul”, “Cerule” feat. BRUJA și “Sar pe noi” feat. Dorian Popa. În 2021, Liviu a colaborat cu JO pentru single-ul “Fluturii” și cu Manuel Riva pentru piesă „Muzele”, printre alte proiecte și colaborări. In 2022 Liviu Teodorescu a lansat piesele „Mi-am pierdut răbdarea”, „Am nevoie de ține” și „Tot eu” si proiectul LiTe Moments, volumul al cincilea.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.