Cool Stuff

Ce are de spus Madonna după ce lumea a criticat modul în care arăta la Grammy 2023

Madonna nu ignoră controversele.

Artista a fost criticată puternic de Marele Internet pentru modul în care arăta la Grammy 2023, așa că s-a hotărât să scrie ceva pe subiect. Madonna a făcut o postare pe Instagram cu momentele ei preferate din cadrul evenimentului, alături de care a notat părerea ei despre comentariile care i-au fost aduse.


Ea a postat un video în care apare alături de Cardi B, Sam Smith, dar și alături de DOPEY (în timp ce se sărută). Cântăreața a vorbit și despre bucuria pe care a simțit-o înainte de a-i prezenta pe Smith și Kim Petras pe scenă (care au cântat piesa „Unholy”): „A fost o onoare pentru mine să-i introduc pe Kim Petras și Sam Smith în cadrul Grammy-urilor. Am vrut să ofer ultimul premiu, adică „Albumul Anului”, dar a fost mai important pentru mine să prezint prima femeie-trans care a cântat în cadrul ceremoniei - un moment istoric. Plus de asta, ea a câștigat un Grammy!”

Madonna a scris apoi și despre criticile care i-au fost aduse. 


„În loc să se concentreze pe ceea ce am avut de spus în discursul meu, și anume faptul că am mulțumit pentru curajul artiștilor precum Sam și Kim, mulți au ales să vorbească despre pozele close-up care mi-au fost făcute de un fotograf de presă, cu o lentilă cu rază lungă care ar fi distorsionat fața oricui. Încă odată sunt prinsă în misoginia lumii în care trăim.

O lume care refuză să celebreze femeile trecute (sic) de 45 de ani și care simte să le pedepsească dacă ele continuă să fie puternice, muncitoare și aventuroase. Nu mi-am cerut niciodată scuze pentru alegerile mele creative și nici pentru modul în care arăt sau mă îmbrac și nu voi face asta acum. Am fost criticată de media încă de la începutul carierei mele, dar am înțeles că este un test și sunt fericită să deschid noi drumuri pentru ca toate femeile care vin din urma mea să aibă un parcurs mai ușor în anii care vor veni”, a scris Madonna.


Ea a notat și versurile din piesa lui Beyoncé: „You-won't break my soul.”

„Aștept cu nerăbdare încă mulți ani de comportament subversiv, unde voi împinge limitele, voi face fața patriarhatului și, mai presus de toate, mă voi bucura de viață! Bow down bitches!”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.