Kiss Time Out

„RAMON”, cea mai nouă comedie românească, a debutat direct pe primul loc în box office-ul din România

Comedia lui Pavel Bartoș se anunță deja a fi un mare succes!

RAMON”, primul lungmetraj produs de Pavel Bartoș și regizat de Jesus del Cerro, i-a scos pe români la cinema în număr foarte mare, asta deși a fost un weekend plin de ninsori și ger. 

În 5 zile de la lansare, „RAMON” a fost văzut de 45.000 de oameni, ceea ce a generat încasări de peste 1.123.215 lei. Acest lucru a făcut ca filmul lui Pavel Bartoș să intre direct pe primul loc în box office-ul românesc, înregistrând cifre aproape duble față de cel de pe locul secund.

„Ideea mi-a venit mie acum vreo cinci ani, a devenit o dorință, apoi un vis și mă bucur că visul meu a devenit și visul lui Jesus, la care muncim împreună de peste trei ani. Este o bucurie de film, ne dorim tare, tare mult să veniți să vă destindeți și să râdeți o oră și jumătate”, spunea Pavel Bartoș în seara lansării.

În afară de Pavel Bartoș, din distribuție mai fac parte și Andreea Vasile, Smiley, Elvira Deatcu, Selly, Alexandru Ion, Carmen Tănase, Iulian Postelnicu, Bogdan Farcaș, Andreea Esca, Ionuț Rusu și mulți alții.

Filmul este o comedie spumoasă care surprinde o poveste de dragoste încărcată de multe momente de emoție si acțiune, care va răspunde la o întrebare simplă: Ramon e un simplu OM sau super OM?

Bartoș și-a promovat intens filmul și a susținut un adevărat maraton prin țară în ultimele 10 zile. După Timișoara, Cluj, Craiova, acesta a ajuns alături de toți colegii din casting și producție în București pentru primele ecranizări. Apoi a pornit iar la drum și a continuat turneul, ajungând prin Iași, Bacău, Brașov și Ploiești.

„A fost incredibil. Am avut parte de săli pline și am întâlnit chiar și trei generații dintr-o familie care a ales să-și petreacă timpul împreună urmărind acest film... ce să mai? Sunt un norocos al sorții! Chiar dacă am stat doar pe drumuri, am avut o șansă incredibilă să văd atât de mulți oameni care au zâmbit, s-au destins și care la final și-au făcut timp să-mi trimită și un mesaj frumos”, declară Pavel după lansarea filmului.

Pavel Bartos alături de regizorul Jesus del Cerro urmează să plece și să se întâlnească cu spectatorii filmului și la Constanta (9 februarie), Focșani (10 februarie), Brăila și Galați (11 februarie), Piatra Neamț (12 februarie), Oradea (14 februarie), Satu Mare (15 februarie), Alba Iulia (16 februarie), Arad (17 februarie), Sibiu (18 februarie) și Miercurea Ciuc (19 februarie). 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.