Cool Stuff

Pavel Bartoș a venit la DesKiss Dimineața și ne-a povestit mai multe despre filmul său: „Comedia „RAMON” asta face, îți reamintește un pic că viața e tare mișto!”

E întotdeauna o bucurie să-l asculți pe Pavel Bartoș vorbind cu pasiune despre lucrurile pe care le face, mai ales acum, când e vorba de o comedie în care a pus mult suflet.

RAMON” este primul lungmetraj produs de Pavel Bartoș și regizat de Jesus del Cerro, în care Bartoș are și rolul principal. Este o comedie pe care românii au așteptat-o cu nerăbdare și care a debutat chiar pe primul loc la box office, cu încasări duble față de locul 2. În primele 5 zile de la lansare peste 45.000 de români au venit în sălile de cinema s-o vadă. 

Bartoș și-a luat foarte în serios proiectul cinematografic și l-a promovat printr-un turneu național care l-a dus prin majoritatea orașelor mari din țară pentru a fi alături de public și pentru a răspunde la întrebări. De asemenea, Pavel a fost în această dimineață și la matinalul Kiss Fm pentru a vorbi cu Ciprian, Cătălin și Corina despre „RAMON”.  

„Mă bucur că după 3 ani de zile de eforturi colosale, iată că din visul meu a devenit și visul lui Jesus del Cerro și am făcut acest film cu mare drag. E o bucurie de film! După vremurile astea de restriște am zis fac doar pentru public, eu vreau să se bucure lumea, eu vreau să mă bucur, să ne reamintim că viața e mult mai simplă. Viața merită trăită! Iar comedia „RAMON” asta face, îți reamintește un pic că viața e tare mișto!”, ne-a spus încă de la început Bartoș.  

„E vorba despre un simplu om care atunci când întâlnește femeia visurilor lui, o caută, nenicule, și se duce până în pânzele albe, într-un București extraordinar, care-l întâmpină... vom vedea cum”, ne-a mai dezvăluit Bartoș.  

De asemenea, de la el am aflat și că „RAMON” e un film pentru toate vârstele, de la 8 ani la 118 ani, dar și că nu se vorbește urât, pentru că Bartoș are un principiu foarte clar: toate proiectele sale, teatru sau televiziune, trebuie să poată fi urmărite și de copilul său de 8 ani și jumătate. 

Un rol dedicat, special creat, a fost cel pentru Smiley, fiind un lucru bine cunoscut că cei doi au o legătură deosebită, unde mai pui că Smiley este și nașul fetiței lui Bartoș, așa cum a amintit și Ciprian Dinu. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.